luni, 8 iulie 2013

Lovely Sunday ... with Daisy

Duminică. :)

Și cum stăteam eu așa, fericită că în sfârșit Emilia a adormit după o ”sesiune” epuizantă de mâncat-dat afară-plâns-colici șamd, mă gândeam la o duminică ideală.

Pentru mine, parte a unei duminici ideale ar fi întâlnirea cu un asemenea specimen de pisicuță:



I`m an animal lover ....Îmi plac câinii și pisicile, iepurașii, broscuțele țestoase, papagalii și perușii, hamsterii și porcușorii de Guineea ....Desigur, eu nu am nimic din ceea ce am enumerat. Voi avea când ne vom muta la casă (sper eu într-un viitor destul de apropiat, nu chiar peste 10 ani :D)

Dar această pisicuță parcă mi-a furat inima: așa de jucăușă, cu ochii aceia albaștri și blănița pufoasă ...aș smotoci-o toată ziua, numai în brațe la mine ar sta și i-aș asculta torsul.

Dar să vă spun mai multe despre ea.

O cheamă Daisy, trăiește în Japonia alături de stăpânul ei Ben Torode care o fotografiază în fel și fel de ipostaze. A fost denumită și ”cea mai drăguță pisicuță din lume”. Eu chiar cred că este.

Proprietarul chiar a dat și un interviu despre cum a ajuns să o aibe pe Daisy și cum este să faci poze unui pisoi. Îl puteți găsi aici (în engleză, desigur).

Bun, dar cele mai importante sunt imaginile, și aici le aveți:












Daisy este o pisicuță superbă, nu-i așa? Mi-ar plăcea să am lângă mine un smotocel de genul acesta.

11 comentarii:

  1. E superba pisicuta, am si eu una la tara, si intr-adevar iti vine sa o smotocesti, ce mai viata fara niste animale asa simpatice parca e prea monotona!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da e incredibil de draguta, vreau si eu :D

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu mi-as dori o asemenea Daisy! cat este de scumpa! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Adorabila. Cum sa nu iubesti asemenea ghemotoc jucaus, frumos si plin de viata? Mie imi plac in general animalutele mici si albe. :D Cu cat mai pufoase, cu atat mai bine. :))
    Saptamana frumoasa, Alexandra. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. simpatica , treci sa-l vezi pe Bijou ! :)
    http://krmenslife.blogspot.ro/2011/04/bijouin-prag-de-primavara.html
    http://krmenslife.blogspot.ro/2011/02/bijou.html

    RăspundețiȘtergere
  6. fotografiile sunt superbe! se vede ca stapanul o iubeste teribil! :) si ea e dragalasa! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Frumusete mica. Si ce coincidenta, baiatul meu a gasit duminica o pisicuta cu zgarda si clopotel si dupa cateva ore i-am gasit si stapana, o vecina care o scapase din curte. Deci, a fost o duminica plina de surprize...

    RăspundețiȘtergere
  8. Un ghemotoc asa simpatic nu poate sa iti aduca altceva decat buna dispozitie :D Chiar si cu micile trasnai pe care le mai face. Eu de cand ma stiu am fost innebunita dupa toate animalele. Nu stiam cum sa aduc cat mai multe acasa :)) Pisicile au fost o parte importanta a copilariei mele.
    Chiar si acum scriu cu o nazbatie alaturi, pe birou :)) La fel de jucausa ca si adorabila Daisy, pacat ca nu am eu atat talent pentru a-i face fotografii asa frumoase :D

    RăspundețiȘtergere
  9. E tare dragalasa. Si noul meu motanel e tot cam la fel de dulce. Si are tot ochisori albastri :) L-ai vazut de fapt.
    Noapte buna, draga mea! :)

    RăspundețiȘtergere

Mestesugul - arta si meserie - serie de interviuri: Push Design (3)

Push Design este un duo dinamic, creativ până la cer și înapoi, și mai sunt și soț și soție. Mi se pare minunat ceea ce fac ei, plus multel...

Popular