marți, 27 mai 2014

În ultima vreme

Am lipsit destul de pe blog. Nici poze nu am mai făcut - imediat după ziua Emiliei ni s-a stricat aparatul foto și e așa de ”nasol” pentru că au mai fost atâtea momente frumoase care ar fi meritat păstrate și astfel, sub formă de filmulețe și fotografii. Dar, asta este. Trecem și peste asta.

În ultima vreme am stat mult pe afară, cu toata căldura aceasta, cu toate ”buburuzele” ieșite afară la joacă, ne-am făcut și câțiva prieteni de joacă (ocazionali, pentru că nu stăm în același cartier, dar și ce bucurie e când se văd cei mici).

De Sfinții Constantin și Elena am sărbătorit cu nașii Emiliei, cu un tortuleț pentru ea, multe baloane, fugă prin casă și descoperirea tabletei lor. A prins șmecheria: știe că trebuie să pună degețelele pe ecran ca să se ilumineze sau să scoată sunete. Cel mai fain a fost când a deschis o aplicație cu muzică și a compus niște ”beat-uri” tehno-dance apăsând niște pătrățele. Stăteam toți pe pat, în jurul ei, și o lăsam să cânte și să danseze. Apoi râdeam în gura mare. Ce moment frumos a fost!

Acum ieșim pe afară cu căruciorul (Mare minune, mare!), pentru că de pe la 6-7 luni nu a mai vrut să stea în el. Astfel că acuma profit de faptul că mai obosește de la atâta mers și mai vrea în curăcior și luăm mai multe jucării cu noi, printre care și bebele ei - jucărie primită cadou de ziua ei. Mă amuză cât de protectoare poate fi uneori cu el, pentru ca mai apoi să-l arunce pe jos.


La gâdilat floricelele. Nu le rupe, doar le mângâie de parcă le-ar gâdila :))


Eu zic că ține magazinul, să nu cadă bucăți pe jos


Desigur, ea pe jos, pe lângă cărucior :))


Când suntem afară, merge exact pe lângă toate magazinele ca sa le atingă vitrinele și să se sprijine de ele ...sau magazinele se sprijină de ea?! Cine mai știe?! Și bebele este prezent peste tot. Imediat cum aude o melodie că și începe să danseze, distrându-i pe toti din jurul nostru. Ce să fac: are suflet de artistă/entertainer!

În casă, atunci când nu ne plimbăm din cameră în cameră de parcă am fi un tren uman (mă urmărește oriunde merg), ascultăm toată ziua Peter Hollens - un artist adevărat. Îmi place la nebunie!











Ân rest am mai citit puțin, se pare că și dormit mai puțin (din cauza căldurii pe care nu o suport). Voi ce ați mai făcut? Nici nu am avut cum să trec pe la voi.

15 comentarii:

  1. Vai ce mare a crescut Emilia! O adevarata domnisorica! :))
    E o frumoasa, sa va traiasca!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Minnie, daaaaa .... a crescut, acuma alerg dupa ea prin parc. E asa de agera! ... Te pup :*

      Ștergere
  2. Imi inchipui cat e de dulce mangaind florile. Si eu am cam tras chiulul, avem multa treaba in casa, ne miscam incet si activitatea pe internet e redusa datorita prafului. Nici nu mai dormim pe acasa.
    Ma bucur sa-l descopar pe Peter Hollens, ai iai iai ce ochi si voce are!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihaela, te cred cu treaba prin casa, dar totusi am vazut ca ai ceva activitate pe blog, nu ca mine. Plus plimbarile/excursiile de la sfarsit de saptamana. Fain! Noi nu prea avem cum in perioada asta, desi tare ne mai dorim.

      Peter Hollens deja e pe repeat, la mine. Are o voce incredibila, chiar si sotia lui ....canta multe duete impreuna. Mi se pare o familie faina de tot.

      Pupici :*!

      Ștergere
  3. Incet, incet creste si prichindelul tau. Chestia cu muzica o avea si al meu, cred ca toti sunt atrasi de muzica si tehnologie. Al meu are un joc..Talking Tom cu un motan pe tableta..e innebunit dupa el. Noi stam la bloc, asa ca tanjesc dupa o curte mare cu muuuult aer si spatiu. Va pupam!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Fairytale, cresc toti si nici nu ne dam seama uneori cat de repede trece timpul. Anul trecut pe vremea asta era un bot de carne, acuma vine si ma ia de mana si imi arata ce vrea sa faca sau ce vea sa iau eu pentru ea. Danseaza si canta, boscorodeste intr-o limba a ei.

      Si noi stam la bloc deocamdata, dar avem un parculet foarte aproape, la 5 minute de noi, si iesim de vreo cateva ori pe zi cand e frumos afara. In rest, curte are la bunici si poate vom reusi sa avem si noi, desi mai dureaza. Va pupam si noi :*!

      Ștergere
  4. Şi eu am cam lipsit în ultimele săptămâni. Sper să fiu mai prezent în perioada următoare. Ce iepuraş dulce am văzut în poze!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adrian, am observat ca multi sunt asa mai absenti pe blogurile lor. Dar asta doar pentru ca au multa treaba in offline, in viata adevarata. Si eu sper sa fiu ceva mai activa in perioada urmatoare, dar cine mai stie?!

      Multumim frumos pentru cadou: o papusa din materiale ... nici nu mai stiu cum se zice tricotata sau crosetata?:!, dar imi plac pelerina, fustita si bereta. E cocheta! Pupici si o zi faina!

      Ștergere
  5. Frumoasele mele!!!!!!!!!!! ce mi-ar place sa locuim mai aproape!!!!!!!!!!!!!.........cate ar fi de povestit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mona, sa stii ca si mie mi-ar placea sa stam ceva mai aproape, sa ne intalnim fata-n fata si sa vorbim vrute si nevrute in timp ce bebeii se joaca si alearga pe langa noi. Nu suntem noi apropiate in ceea ce priveste spatiul fizic, dar nu asta conteaza .... ci ca ne intelegem si ne acceptam asa cum suntem.

      Ștergere
  6. https://www.youtube.com/watch?v=w0l8f27jVUA
    muaaaaah! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos! Chiar e frumoasa melodia, dar versurile sunt si mai si! Pupici multi :*!

      Ștergere
  7. Ce mare s-a facut Emilia...incredibil ce repede cresc copiii. Sa te bucuri in continuare de fiecare pas, fiecare dans si fiecare floare mangaiata de ea. :*
    Si eu trec printr-o perioada zbucimata, o perioada deosebit de grea si stresanta. Din care nu stiu cum o sa ies. Si e abia inceputul. Scriu din an in pasti pe blog pentru ca nu ma simt in stare, gandul imi zboara la probleme si rezolvarea lor.

    RăspundețiȘtergere

Mestesugul - arta si meserie - serie de interviuri: Push Design (3)

Push Design este un duo dinamic, creativ până la cer și înapoi, și mai sunt și soț și soție. Mi se pare minunat ceea ce fac ei, plus multel...

Popular