duminică, 9 martie 2014

O zi minunata!

Mai, tot ce pot sa va spun e ca a fost prima zi cu soare.

Buna "Baba" mea. Am ales-o pe 28 februarie. Mi-am zis ca daca tot ploua, macar sa fie o zi speciala. Dar a fost mai mult de atat. A fost prima zi de primavara adevarata, cu soare, caldura (nu prea multa, sa nu ne stricam, dar de ajuns sa iesim toti afara, sa ne dam in balansoarul bunicii.).

8 martie a inceput ciudat. Cu curatenie in casa. Cine a vazut pozele de pe Fb, intelege ce vreau sa spun. Aveti aici o mica dovada a "harniciei" Emiliei.






Asta, ultima (poza), m-a dat gata. Chiar nu puteam sa o ratez. O asa gospodina nu am mai vazut. Va jur ca aveam impresia ca era pe punctul de a plange ca am prins-o. Cand am vazut-o asa, cu fatuca aia de catelus plouat, am izbucnit in ras. A inceput si ea sa zambeasca si s-a intors la treaba ei.

Asadar, ziua internationala a femeii si ziua mamelor am inceput-o cu ceva specific: curatenie. Apoi am plecat la socri, la bunici, undeva la 15 km in afara orasului. Soare, frumos, toti pe afara sa se bucure de prima zi de primvara. Am papat bine toti, apoi am iesit sa vedem si noi ce mai este nou prin curte si gradina.

Bunica are ghiocei, dar nu au iesit inca, branduse si asteptam bujorii. Dar atractia zilei au fost animalele din curte. Asadar, intr-o singura zi, Emilia a vazut calut, catel, mielut si oita, rate, vaca si vitel, iepuri si gaini, purcelusi.  Cea mai tare faza a fost cu iepurele si cu catelul. Pe iepure era mai sa-l stranga de urechi (are ea o jucarie-iepure la care facea tot asa), iar catelul, saracul de el, fugea speriat de Emilia, care se tinea numai dupa el (imbracata in costumasul de ursulet, nu-mi pot imagina ce era in mintea catelusului - dar a fost de tot rasul). Pacat ca nu am avut aparatul foto la noi.

Per total, a fost o zi minunata. Impreuna cu familia, cu mancare buna, sfintisori cu miere si miez de nuca, intamplari haioase. O duminica frumoasa si cu soare! Iesim si noi la plimbarica! Pupici :*


#selfie facut de Emilia cand statea culcata pe genunchii mei :))))



5 comentarii:

  1. Emilia e minunata, so nice and sweet, cum sa te superi pe ea? In plus dovedeste ca e de la o varsta frageda foarte harnicuta, asa cum s-a dovedit a fi si soarele pe la voi. :D La mine abia azi s-a incumetat sa iasa dintre nori cu cateva raze strengare dupa care, obosit, s-a ascuns la loc. Ziua de 8 martie mi-a fost inseninata de cadoul primit pe seara, victoria Stelei de la Cluj. :P
    Duminica frumoasa in continuare, amandurora. :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Faza cu hainele imi aminteste de baietelul meu cand era cred de varsta Emiliei, si tot asa insira toate hainele din dulapurile unde putea ajunge. Ocupatie, de' ca sa aiba mama ce strange. Ziua Femeii a picat sambata deci cred ca multe femei au petrecut facand curatenie, printre care si eu:)).Pupici pentru amandoua.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce bine că aţi avut vreme frumoasă! Şi ce bine că are animăluţe la bunica! La noi a fost o vreme urâtă, umezeală. Karla împrăştia pe jos toate CD-urile cu muzică şi îmi deşira banda la casete, mi le-a făcut varză! Maria în schimb e tot cu hăinuţe, scotea tot din sertare, aşa ca Emilia. Acum se schimbă de vreo câteva ori în fiecare seară, ne zăpăceşte cu hainele.

    RăspundețiȘtergere
  4. are mama o fetitaaa...cat un ghemotoc...are mama o fetitaaa...harnicuta foc!! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Puiuta miiiiiiicaaaaaa!!!!! cat e de mare! :) si cum sta ea singurica in piciorute! si ce harnicuta e!!! prin oale nu s-a bagat inca" :) sa vezi cate avem noi cu smaltul sarit! :)))
    ultima poza e ....de tot! deci...cum asa? :)))
    va pup si va imbratisez frumoaselor!!!! :)

    RăspundețiȘtergere

Mestesugul - arta si meserie - serie de interviuri: Push Design (3)

Push Design este un duo dinamic, creativ până la cer și înapoi, și mai sunt și soț și soție. Mi se pare minunat ceea ce fac ei, plus multel...

Popular