vineri, 15 martie 2013

And They Lived Happily Ever After! .... or did they?

Filmele animate Disney sunt superbe. Pentru copii și nu numai (poate dacă sunt considerată un copil mai mare), ele te fac să râzi, să plângi și, poate, te mai și învață ceva bun.

Pentru mine, au reprezentat întotdeauna momente de relaxare totală. La facultate fiind, cu nasul printre cărți de literatură și critică literară, filmele, muzica și desenele au fost un moment de respiro. Organizam chiar și maratoane de urmărit filme și desene (câte o noapte întreaga sau, mai rar, chiar și 24 de ore - momente de neuitat).

Și, totuși, acel "happy end" te face să gândești ... puțin, adevărat ... măcar o face. Ce s-ar întâmpla dacă toate acele personaje de filme animate ar trăi în prezent? Ar mai exista un sfârșit fericit?

Un video pe Youtube pur și simplu m-a făcut să râd cu pofta datorită umorului cu care a fost filmat, dar, mai ales, versurilor originale.

Prințesele luate în vizor sunt Ariel - Mica Sirenă, apoi urmează Prințesa Jasmin - Alladin, după care Belle - Frumoasa și Bestia, și, la final, Pocahontas din desenul animat cu același titlu.

Dar, ca să nu stric de tot "impactul", voi posta aici video-ul. ;) Love the expressions!


 

Mie mi-a plăcut abordarea la nebunie. Vizionare plăcută!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mestesugul - arta si meserie - serie de interviuri: Push Design (3)

Push Design este un duo dinamic, creativ până la cer și înapoi, și mai sunt și soț și soție. Mi se pare minunat ceea ce fac ei, plus multel...

Popular