joi, 14 martie 2013

O mămică în devenire

Vestea că ești însărcinată este ... boom! Mai ales dacă îți dorești cu adevărat un copil și știi că este și dorința partenerului.

Și, totuși, nu ai cum să nu te întrebi: oare sunt pregătită? suntem pregătiți? cum să aducem un copil în lumea aceasta? (plus multe alte întrebări de același gen: oare va fi bine?)

Ca și părinții noștri, ca și mulți alții înaintea noastră, putem doar să sperăm că ne vom descurca, că vom ști ce să facem pentru a crește un copil sănătos, inteligent și care să se integreze în societate fără a fi atât de influențat de răul care exista oriunde.

Nu există o școală pentru părinți, pentru că dacă ar exista, aș rămâne înscrisă permanent :). Școala care ne va învăța este viața, și vom învăța împreună cu mica minune pe care o aducem pe această lume. Astfel, avem dreptul să ne mai întrebăm din când în când dacă suntem pregatiți, dacă ce facem e bine, avem voie să și mai greșim-doar așa vom învăța (plus că nu sunt 2 mame la fel, cum nici nu sunt 2 copii la fel). Atâta timp cât ne dăm silința, putem să ne bucurăm de această experiență magică.



P.S. Eu mai am cam 2 luni și jumătate de sarcină și abia aștept să nasc. Vă voi povesti mai târziu despre "Sarcina cu năbădăi"- întrebări, analize, greutăți și așteptări. Vă pup!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mestesugul - arta si meserie - serie de interviuri: Push Design (3)

Push Design este un duo dinamic, creativ până la cer și înapoi, și mai sunt și soț și soție. Mi se pare minunat ceea ce fac ei, plus multel...

Popular