Treceți la conținutul principal

Cărți în dar - o campanie Bookcity.ro

Cine nu vrea să primească daruri? Sau ... să facă pe cineva apropiat fericit? Mie, cu siguranță, îmi plac ambele versiuni: să primesc și să dăruiesc.

Cei care mă cunosc bine știu deja: cel mai mult și mai mult îmi doresc cărți. Până și soțul meu știe de acuma ce trebuie să facă: multe cadouri complicate, cosmetice pe care le folosești, dar se consumă, ciocolată sau o floare .... nu zic nu, toate sunt bune, dar o carte ... o carte înseamnă mult mai mult.

Pentru mine o carte reprezintă relaxare, evadare din cotidian, ceva ca un prieten care te așteaptă oriunde și oricând. Poți învăța, te poți lăsa cuprins de emoții, îți poti îmbunătăți ziua doar citind ceva ce îți place. Așa mi se întâmplă mie.De asta mi-a și plăcut campania ”E ușor să dăruiești”, mai ales că nu se oprește numai la cărți. Pe lângă acestea, poți adăuga la cadoul tău și filme, muzică, chiar și felicitarea pentru a-ți face urarea. Bună idee: găsești totul într-un singur loc - cadoul și ambalajul perfect pentru el. Această inițiativă a luat-o echipa librăriei online Bookcity.ro, împreună cu BlogAwards.ro.

                                               


Ceea ce mi-ar plăcea mie să dăruiesc unei foarte bune prietene este o carte-în-dar, acel gen de carte care conține gânduri, maxime și citate despre o temă anume, cu desene specifice și un design frumos. Astfel că m-am oprit la 2 cărți (nu am ce face, am  mai mult de o prietenă; un zâmbet pe fața lor e cel mai frumos dar pentru mine). Aceste cărți sunt următoarele: Bun venit bebelușului (pentru prietena însărcinată) și Un dar special pentru prietena mea.

Iar acum ... rândul meu. Hmmmm, greu de ales, deoarece îmi plac multe genuri. Dar, pentru că mă atrage romanul istoric, cu puțin misticism, m-am oprit la cartea Fiul Arhanghelului Mihail. Pare destul de interesantă, cu toate acele călătorii în timp și spațiu de-a lungul Imperiului Roman.

Mai multă lume ar trebui să citească, după umila mea părere - o book-aholic.


Este adevărat! :))

Comentarii

  1. "Lumea există pentru a se ajunge la o carte” spunea cȃndva Mallarmé. Ce minunată şi fericită convingere!...Şi ce imperativă obligaţie ca, dacă lumea există pentru a se ajunge la o carte, cartea, la rȃndul ei, să existe pentru a se ajunge la o lume.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frumos citat ... și mai frumoasă convingere. Mulțumesc că ai împărtășit-o cu noi. Și eu cred la fel ...

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Concurs "În așteptarea Crăciunului" cu Fairy`s Events - ÎNCHEIAT plus CÂȘTIGĂTORII

Puțin câte puțin ne pregătim de Crăciun. Cu liste, cu idei, cu poezii și colinde pentru a-l impresiona pe Moș Crăciun. Ca să nu mai zic că și super/hyper marketurile și site-urile online au început de multișor deja să ne tot convingă să începem cumpărăturile de Crăciun cât mai devreme posibil.
Eu îmi aduc aminte din copilărie că majoritate cumpărăturilor se făceau în decembrie, cât mai aproape de ziua cu pricina, bradul era împodobit pe 24 decembrie, cu colinde de la radio, televizor sau discuri de vinil (chiar, mai există așa ceva?!), mama pregătea mâncarea, tata ajuta la orice era nevoie și apoi noi mergeam la colindat prin cartier, la rude și cunoștințe. Și era foarte frumos!
Acum e frumos din alte motive: redescopăr Crăciunul prin ochii Emiliei și acușica al bebelușului. Și mi se pare la fel de magic ca înainte, doar că din altă poziție: aceea de părinte. De aceea, împreună cu Oana de la Fairy`s Events (și ea mama unei fetițe) ne-am gândit să organizăm un concurs pentru pitici și…

Prin cenușa de visuri de Oana Arion

Mi-am jurat că nu voi mai citi trilogii sau serii care nu sunt publicate în totalitate. Mi-am jurat și nu m-am ținut de cuvânt. Cum să reușești să te ții de cuvânt când în fața ta apare manuscrisul penultimului volum al seriei mult-iubite? Nu poți. Te apuci de citit și încerci să citești destul de repede ca să afli tot și, totuși, destul de încet ca să nu se termine dintr-o dată.
Călătoria mea a început acum vreo 2 ani și ceva, cu lectura primului volum din seria Nemuritor și descopeream atunci un mix de fantasy, romance, umor fin și personaje de care ajungi să te îndrăgostești. Apoi am zis că voi cumpăra următoarele 4 volume și le voi citi când seria va fi publicată integral. Desigur că soarta a avut alt plan: la începutul anului am cumpărat pachetul cu primele 3 volume și in 3 nopți erau gata.
Am crezut că îmi va fi la fel de ușor și cu acest volum 4: mă refer la găsit timp pentru citit, pentru că imediat ce începi să citești și te scufunzi în lumea Victoriei nu prea mai este cale …

Concurs încheiat: Campionatul Național de Joacă pentru Părinți și un mini-concurs

Pe 16 octombrie am fost invitată la Campionatul Național de Joacă pentru Părinți cu Mirela Retegan. A căzut într-o duminică, numai bine a putut să stea tati cu Emi și eu să pot participa. Și mă bucur nespus că am putut face asta.   Cine nu a auzit de Gașca Zurli dintre cei care au copii? "Am o căsuță mică, așa și-așa ...."-ne executam amândoi lângă mândră și dansam de mamă focului și rădeam ca nebunii. "Cântec pentru Maya"-acel Maya e ceva generic, deși dedicat fiicei Mirelei Retegan, poate fi înlocuit cu absolut orice nume, mai ales cel al puiului tău, și îți dai seama că, de multe ori, ei nu vor bunuri materiale ci să fim alături de ei cât mai mult.


Campionatul de Joacă pentru Părinți ar trebui organizat în fiecare lună :) Pentru că merită. Pentru că aș vrea cât mai mulți părinți să se joace, să uite de încrâncenările zilnice și să redevină pentru vreo 2-3 ore niște copii veseli, puși pe joacă și învățați să se distreze.   E vorba despre timp de calitate cu copil…