duminică, 31 martie 2013

Cărți în dar - o campanie Bookcity.ro

Cine nu vrea să primească daruri? Sau ... să facă pe cineva apropiat fericit? Mie, cu siguranță, îmi plac ambele versiuni: să primesc și să dăruiesc.

Cei care mă cunosc bine știu deja: cel mai mult și mai mult îmi doresc cărți. Până și soțul meu știe de acuma ce trebuie să facă: multe cadouri complicate, cosmetice pe care le folosești, dar se consumă, ciocolată sau o floare .... nu zic nu, toate sunt bune, dar o carte ... o carte înseamnă mult mai mult.

Pentru mine o carte reprezintă relaxare, evadare din cotidian, ceva ca un prieten care te așteaptă oriunde și oricând. Poți învăța, te poți lăsa cuprins de emoții, îți poti îmbunătăți ziua doar citind ceva ce îți place. Așa mi se întâmplă mie.



De asta mi-a și plăcut campania ”E ușor să dăruiești”, mai ales că nu se oprește numai la cărți. Pe lângă acestea, poți adăuga la cadoul tău și filme, muzică, chiar și felicitarea pentru a-ți face urarea. Bună idee: găsești totul într-un singur loc - cadoul și ambalajul perfect pentru el. Această inițiativă a luat-o echipa librăriei online Bookcity.ro, împreună cu BlogAwards.ro.

                                               


Ceea ce mi-ar plăcea mie să dăruiesc unei foarte bune prietene este o carte-în-dar, acel gen de carte care conține gânduri, maxime și citate despre o temă anume, cu desene specifice și un design frumos. Astfel că m-am oprit la 2 cărți (nu am ce face, am  mai mult de o prietenă; un zâmbet pe fața lor e cel mai frumos dar pentru mine). Aceste cărți sunt următoarele: Bun venit bebelușului (pentru prietena însărcinată) și Un dar special pentru prietena mea.

Iar acum ... rândul meu. Hmmmm, greu de ales, deoarece îmi plac multe genuri. Dar, pentru că mă atrage romanul istoric, cu puțin misticism, m-am oprit la cartea Fiul Arhanghelului Mihail. Pare destul de interesantă, cu toate acele călătorii în timp și spațiu de-a lungul Imperiului Roman.

Mai multă lume ar trebui să citească, după umila mea părere - o book-aholic.


Este adevărat! :))

2 comentarii:

  1. "Lumea există pentru a se ajunge la o carte” spunea cȃndva Mallarmé. Ce minunată şi fericită convingere!...Şi ce imperativă obligaţie ca, dacă lumea există pentru a se ajunge la o carte, cartea, la rȃndul ei, să existe pentru a se ajunge la o lume.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frumos citat ... și mai frumoasă convingere. Mulțumesc că ai împărtășit-o cu noi. Și eu cred la fel ...

      Ștergere

Mestesugul - arta si meserie - serie de interviuri: Push Design (3)

Push Design este un duo dinamic, creativ până la cer și înapoi, și mai sunt și soț și soție. Mi se pare minunat ceea ce fac ei, plus multel...

Popular