Treceți la conținutul principal

Cadoul meu de Crăciun - cărțile de vizită

Iulie 2014. Ziua mea de naștere. Cum a căzut fix în mijlocul săptămânii, am primit doar niște prieteni în vizită, lăsând petrecerea pentru weekend, când toți ar fi fost liberi.

Bun, până aici totul a decurs normal. În afară de faptul că am avut parte de o surpriză când au ajuns la noi prietenii de care vă vorbeam. Cu un tort cu ciocolată albă și cremă de trandafiri și cu o întrebare plasată strategic. Prima dată nici nu mi-am dat seama. Acuma râd când îmi aduc aminte.


O mica parte din cadou o reprezenta un set de cărți de vizită, personalizate, cu numele meu, cu toate datele mele personale pe aceste cărți de vizită, dar în mijlocul lor am dat de o întrebare întrebătoare: ”Viitoare nașă?” Mi-a plăcut ideea lor, răspunsul nostru a fost DA, și de atunci tot zâmbesc când îmi aduc aminte de acea zi.

Se pare că astăzi voi intra și eu în rândul lumii, cu un set de cărți de vizită de Lux, speciale pentru mine ca și bloggeriță. Interesant, nu? Numai că nu mă pot hotărî de care anume. Uneori nu am nevoie decât de o privire și știu ce anume îmi doresc, dar astăzi parcă nu mai sunt așa înfiptă pe picioarele mele. 

Aș putea da vina pe oboseală (adevărat, de pe la ora 22.00 până pe la 04.00 și ceva am cam stat la vizionat seriale), dar, de fapt, îmi plac cam toate și nu prea pot alege un model. Să vedem, au mai multe modele, printre care cărțile de vizită Folio, cu cant vopsit,  PVC (plastic) (oare ar rezista și la dinții Emiliei?), PVC transparent (interesantă opțiune), cele cu formă specială, cărți de vizită cu Emboss, carton multistrat, Letterpress, Letterpress și Folio, Lac Selectiv și Raised Print.

Până la Crăciun voi avea setul meu de cărți de vizită ....Oare cum vor arăta? Ne întâlnim să îți dau și ție una, două ...sau chiar mai multe? Cum sună Alexandra Ali - blogger la ”Life is but a dream”? Bineeeeee!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Concurs "În așteptarea Crăciunului" cu Fairy`s Events - ÎNCHEIAT plus CÂȘTIGĂTORII

Puțin câte puțin ne pregătim de Crăciun. Cu liste, cu idei, cu poezii și colinde pentru a-l impresiona pe Moș Crăciun. Ca să nu mai zic că și super/hyper marketurile și site-urile online au început de multișor deja să ne tot convingă să începem cumpărăturile de Crăciun cât mai devreme posibil.
Eu îmi aduc aminte din copilărie că majoritate cumpărăturilor se făceau în decembrie, cât mai aproape de ziua cu pricina, bradul era împodobit pe 24 decembrie, cu colinde de la radio, televizor sau discuri de vinil (chiar, mai există așa ceva?!), mama pregătea mâncarea, tata ajuta la orice era nevoie și apoi noi mergeam la colindat prin cartier, la rude și cunoștințe. Și era foarte frumos!
Acum e frumos din alte motive: redescopăr Crăciunul prin ochii Emiliei și acușica al bebelușului. Și mi se pare la fel de magic ca înainte, doar că din altă poziție: aceea de părinte. De aceea, împreună cu Oana de la Fairy`s Events (și ea mama unei fetițe) ne-am gândit să organizăm un concurs pentru pitici și…

Prin cenușa de visuri de Oana Arion

Mi-am jurat că nu voi mai citi trilogii sau serii care nu sunt publicate în totalitate. Mi-am jurat și nu m-am ținut de cuvânt. Cum să reușești să te ții de cuvânt când în fața ta apare manuscrisul penultimului volum al seriei mult-iubite? Nu poți. Te apuci de citit și încerci să citești destul de repede ca să afli tot și, totuși, destul de încet ca să nu se termine dintr-o dată.
Călătoria mea a început acum vreo 2 ani și ceva, cu lectura primului volum din seria Nemuritor și descopeream atunci un mix de fantasy, romance, umor fin și personaje de care ajungi să te îndrăgostești. Apoi am zis că voi cumpăra următoarele 4 volume și le voi citi când seria va fi publicată integral. Desigur că soarta a avut alt plan: la începutul anului am cumpărat pachetul cu primele 3 volume și in 3 nopți erau gata.
Am crezut că îmi va fi la fel de ușor și cu acest volum 4: mă refer la găsit timp pentru citit, pentru că imediat ce începi să citești și te scufunzi în lumea Victoriei nu prea mai este cale …

Concurs încheiat: Campionatul Național de Joacă pentru Părinți și un mini-concurs

Pe 16 octombrie am fost invitată la Campionatul Național de Joacă pentru Părinți cu Mirela Retegan. A căzut într-o duminică, numai bine a putut să stea tati cu Emi și eu să pot participa. Și mă bucur nespus că am putut face asta.   Cine nu a auzit de Gașca Zurli dintre cei care au copii? "Am o căsuță mică, așa și-așa ...."-ne executam amândoi lângă mândră și dansam de mamă focului și rădeam ca nebunii. "Cântec pentru Maya"-acel Maya e ceva generic, deși dedicat fiicei Mirelei Retegan, poate fi înlocuit cu absolut orice nume, mai ales cel al puiului tău, și îți dai seama că, de multe ori, ei nu vor bunuri materiale ci să fim alături de ei cât mai mult.


Campionatul de Joacă pentru Părinți ar trebui organizat în fiecare lună :) Pentru că merită. Pentru că aș vrea cât mai mulți părinți să se joace, să uite de încrâncenările zilnice și să redevină pentru vreo 2-3 ore niște copii veseli, puși pe joacă și învățați să se distreze.   E vorba despre timp de calitate cu copil…