Treceți la conținutul principal

Câștigătorii concursului Blog HOP de Crăciun

Bună tuturor! Sper că ați petrecut frumos aceste zile de Crăciun, dar mai este azi și mâine, așadar vă urez ”Crăciun fericit!” în continuare. Dar, să trecem la ale noastre. Concursul  Blog HOP de Crăciun s-a încheiat. Au participat 40 de persoane, în total, aici aveți și lista lor:Andreea Ilie
Anndrei
alwssa12
Alexandru Baban
Ilinca St
Stan Dana
~ I still hope !~  
IULIA SAVA
Deea
Stan Georgiana
Nicoleta Gaciu
Emanuela Bercaru
Cristina Andreea
laura serafincean
Raluca
fata naiva
Cristina
alina hurmuz
Katie
Anna Morgan King
Dorina Dănilă
BlueMoon
gabriela
adrianaL
ioana alexandrescu
Andreea T. 
daniel
oprea ion
Valeria Vali
Valentina Roșca
Alexa Ale
Roxana Țucmeanu
borcanul cu fluturi
Geanina Mazilu
Angii A 
Gavriloi Adina 
AugustinPrecup
Cialma Alexandru Raul
Lexi
Bertha Zidaru Și acuma, să vedem câștigătorii.

Am randomizat lista, iar primii 4 din lista sunt cei care vor primi premiile. Numerele 1 și 2 (Valeria Vali și fata naiva) vor primi câte 3 cărți și 3 semne de carte de la Push Design, iar următoarele două numere (Anna Morgan King și Roxana Țucmeanu) vor primi câte 2 semne de carte.


Cei 4 câștigători sunt rugați să mă contacteze pe email (sutzu.miri@gmail.com) sau pe pagina Life is but a dream  pentru a-mi trimite datele lor de contact în vederea trimiterii premiilor (nume, prenume, adresa completă, cod poștal). 

Îmi cer scuze față de voi, dar asta nu se va putea face foarte curând, cum noi suntem în ”peregrinări” pe la diverșii membri ai familiei și ne întoarcem abia pe 30 sau 31 decembrie. Dar vă promit să le aveti cât de curând după ce mă întorc din plimbări.

Vă mulțumesc frumos pentru participare, vă mai aștept și alte dăți, pentru că vor mai fi și vă doresc Sărbători fericite, pline de bucurii și iubire!

Comentarii

 1. Felicitari celorlalti castigatori ! Abia astept sa folosesc cele doua semne de carte, mai ales acum cand vreau sa imi reiau studiile si cu siguranta am nevoie de ele :)
  Sarbatori fericite !

  RăspundețiȘtergere
 2. Sunt tare fericita. Mai ales ca imi propun sa citesc o suta de carti anul viitor. E un pas inainte. Multumesc mult, mult mult!

  RăspundețiȘtergere
 3. Îmi scrie că pagina de Facebook este indisponibilă momentan. Voi încerca pe e-mail. Mulţumesc!

  RăspundețiȘtergere
 4. Heeeeei! La Multi Ani! sa fie un an bun si frumos, asa ca voi! :) cu draaaag! :)

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Concurs "În așteptarea Crăciunului" cu Fairy`s Events - ÎNCHEIAT plus CÂȘTIGĂTORII

Puțin câte puțin ne pregătim de Crăciun. Cu liste, cu idei, cu poezii și colinde pentru a-l impresiona pe Moș Crăciun. Ca să nu mai zic că și super/hyper marketurile și site-urile online au început de multișor deja să ne tot convingă să începem cumpărăturile de Crăciun cât mai devreme posibil.
Eu îmi aduc aminte din copilărie că majoritate cumpărăturilor se făceau în decembrie, cât mai aproape de ziua cu pricina, bradul era împodobit pe 24 decembrie, cu colinde de la radio, televizor sau discuri de vinil (chiar, mai există așa ceva?!), mama pregătea mâncarea, tata ajuta la orice era nevoie și apoi noi mergeam la colindat prin cartier, la rude și cunoștințe. Și era foarte frumos!
Acum e frumos din alte motive: redescopăr Crăciunul prin ochii Emiliei și acușica al bebelușului. Și mi se pare la fel de magic ca înainte, doar că din altă poziție: aceea de părinte. De aceea, împreună cu Oana de la Fairy`s Events (și ea mama unei fetițe) ne-am gândit să organizăm un concurs pentru pitici și…

Prin cenușa de visuri de Oana Arion

Mi-am jurat că nu voi mai citi trilogii sau serii care nu sunt publicate în totalitate. Mi-am jurat și nu m-am ținut de cuvânt. Cum să reușești să te ții de cuvânt când în fața ta apare manuscrisul penultimului volum al seriei mult-iubite? Nu poți. Te apuci de citit și încerci să citești destul de repede ca să afli tot și, totuși, destul de încet ca să nu se termine dintr-o dată.
Călătoria mea a început acum vreo 2 ani și ceva, cu lectura primului volum din seria Nemuritor și descopeream atunci un mix de fantasy, romance, umor fin și personaje de care ajungi să te îndrăgostești. Apoi am zis că voi cumpăra următoarele 4 volume și le voi citi când seria va fi publicată integral. Desigur că soarta a avut alt plan: la începutul anului am cumpărat pachetul cu primele 3 volume și in 3 nopți erau gata.
Am crezut că îmi va fi la fel de ușor și cu acest volum 4: mă refer la găsit timp pentru citit, pentru că imediat ce începi să citești și te scufunzi în lumea Victoriei nu prea mai este cale …

Concurs încheiat: Campionatul Național de Joacă pentru Părinți și un mini-concurs

Pe 16 octombrie am fost invitată la Campionatul Național de Joacă pentru Părinți cu Mirela Retegan. A căzut într-o duminică, numai bine a putut să stea tati cu Emi și eu să pot participa. Și mă bucur nespus că am putut face asta.   Cine nu a auzit de Gașca Zurli dintre cei care au copii? "Am o căsuță mică, așa și-așa ...."-ne executam amândoi lângă mândră și dansam de mamă focului și rădeam ca nebunii. "Cântec pentru Maya"-acel Maya e ceva generic, deși dedicat fiicei Mirelei Retegan, poate fi înlocuit cu absolut orice nume, mai ales cel al puiului tău, și îți dai seama că, de multe ori, ei nu vor bunuri materiale ci să fim alături de ei cât mai mult.


Campionatul de Joacă pentru Părinți ar trebui organizat în fiecare lună :) Pentru că merită. Pentru că aș vrea cât mai mulți părinți să se joace, să uite de încrâncenările zilnice și să redevină pentru vreo 2-3 ore niște copii veseli, puși pe joacă și învățați să se distreze.   E vorba despre timp de calitate cu copil…