Treceți la conținutul principal

Recenzie carte: Ticălosul seducător de Christina Lauren

Anul acesta, mai ales sfârșitul lui a fost plin .... Plin de multe chestii, unele bune, altele care îți încearcă voința, puterea și sufletul. Iar altele au fost cu adevărat minunate. Printre acestea, ultimele menționate, există ceva care mă bucură enorm: am legat niște prietenii super faine (Obișnuiți-vă! Așa vorbesc eu, cu ”super fain”, ”mișto”, ”wow” și ”interesant” - Da, am ticuri verbale) cu persoane pe care nu le-am întâlnit, încă, în persoană. Prietenii minunate care mă bucură, mă ajută să trec peste aspectele mai puțin neplăcute ale vieții.Prin octombrie mi-am zis să fac ceva pentru a aduce puțină bucurie și în viețile lor. Am început să mă gândesc la un Secret Santa cu cărți. Zis și făcut: ideea a prins și a luat avânt. Ieri am primit și eu coletul-cadou de la Secret Santa - Dana - Crăciunița mea. Vă voi detalia altădată despre ce am simțit atunci, acuma vreau să vă povestesc despre cartea (una dintre cele 3) pe care am primit-o cadou. O carte pe care am terminat-o în mai puțin de 5 ore de citit continuu: Ticălosul seducător de Christina Lauren.

Abia am terminat de citit, totul e încă atât de proaspăt în mintea mea încât parcă încă trăiesc acțiunea cărții. Și e intensă, nu glumă.

Ticălosul seducător
Christina Lauren
Editura Trei 
Eroscop
281 pagini
Descriere:

”Ticălosul seducător descrie cu senzualitate și umor tensiunea erotică dintre un bărbat și o femeie a căror rivalitate se transformă într-o atracție de nestăvilit.

Inteligentă, ambițioasă și la un pas de absolvirea unui MBA, stagiara Chloe Mills are o singură problemă: șeful ei, Bennett Ryan. Exigent, fără scrupule și aparent lipsit de orice consideratțe pentru munca subordonaților, acesta este însă un bărbat irezistibil. Un ticălos seducător, cum este numit pe ascuns în firma al cărei director executiv este. Deși nu a fost niciodată adeptul unei relații la serviciu, asistenta sa Chloe e atât de fermecătoare, încât Bennett devine din ce în ce mai tentat să încalce regulile. La ce anume trebuie să renunțe cei doi pentru a se avea unul pe celalalt?”
Narat la persoana I, singular, când din perspectiva stagiarei Chloe, când din cea a șefului Bennett, romanul te scufundă în lumea lor, făcându-te să simți ce simt și ei: furia, atracția irezistibilă, mândria, panica, emoțiile amestecate de dragoste și ură, lupta pentru a arăta ce și cine sunt ei cu adevărat.

Chloe e stagiară în firma Ryan Media Group de 6 ani, urmând și un MBA în Administrarea Afacerilor în paralel. Bennett Ryan este șeful ei de aproximativ un an, un ticălos seducător după cum a fost poreclit în firmă din cauza exigențelor lui în ceea ce privește munca depusă de subalterni, dar și de faptul că arată atât de bine și că are parte de multe cuceriri în rândul femeilor.

De 9 luni și ceva relația dintre cei doi este intensă: rece în ceea ce privește munca lor zilnica, dar intensă în ceea ce privește emoțiile și sentimentele pe care le stârnește fiecare în celălalt. Atracția dintre ei este explozivă, dar ei se încăpățânează să o țină ascunsă, sub control, fără să se dea de gol în fața celuilalt. 

Până într-o după-amiază când totul se schimbă numai cu o atingere. Iar această atingere deschide calea altora, mult mai îndrăznețe, până când linia dintre șef și subalternă se șterge și rămân față-n față ca un bărbat și o femeie care se doresc nespus. Sala de conferință se încinge rău și sexul e nebunesc. Descărcarea vine numai pentru Chloe, care, în dorința de a-l pedepsi cumva pe Ben și de a avea ultimul cuvânt, îl lasă plin de dorință și frustrat.
Doamne!, și de aici începe un joc parcă între șoarece și pisică, fiecare dintre ei încercând să-l prindă pe celălalt, dar, în același timp parcă fugind unul de altul și de intensitatea trăirilor lor atunci când sunt  împreună. Au parte de experiențe sexuale așa cum nu au mai avut înainte: ea pentru că, până la Ben, era o fată destul de liniștită și timidă, dar Ben reușea cumva să scoată la iveala fiara din ea; iar Ben pentru că începea să simtă mult mai mult decât plăcere, devine obsedat de Chloe și începe să recunoască puterea ei asupra lui.

Nu vă pot explica cât de HOT mi s-au părut scenele lor de sex, cu el colecționând lenjeria ei intimă ruptă chiar de mâinile lui, cu ea care nu înțelegea cum poate să îi placă așa ceva, dar totuși neputându-se opri să nu dorească mai mult.

Până la urmă nu este numai un roman erotic, ci și o poveste de dragoste în care fiecare încearcă să se protejeze pe sine de eventualele greșeli și dezamăgiri, în care, da, sexul este incredibil, dar și mai incredibil e forța lor ...a iubirii lor, care îi mistuie, îi macină, dar îi și înalță.
Nu vreau să dau prea multe detalii, doar ceea ce gândesc și simt eu despre aceasta carte. Vă las pe voi să descoperiți mai multe, citind-o. Merită!

Și cum face parte dintr-o serie, cu siguranță voi citi și restul volumelor

Comentarii

 1. SUPER RECENZIE ALEXA,M-AI CONVINS SA CAUT CARTEA.FELICITARI

  RăspundețiȘtergere
 2. Doamne, chiar o voi cumpara cat de curand! <3 aiaiai

  RăspundețiȘtergere
 3. Ticalosii de genul acesta ne fac sa ne indragostim de ei. Frumoasa recenzia ta. Pupici!

  RăspundețiȘtergere
 4. Buna dimineata la Mos Ajun!
  Sarbatori fericite, sanatate si numai bucurii!
  ----------★
  ----------**
  ---------*o*
  --------*♥*o*
  -------***o***
  ------**o**♥*o*
  -----**♥**o**o**
  ----**o**♥***♥*o*
  ---*****♥*o**o****
  --**♥**o*****o**♥**
  -******o*****♥**o***
  ****o***♥**o***o***♥*
  -----____!_!____
  -----\_________/---

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Concurs "În așteptarea Crăciunului" cu Fairy`s Events - ÎNCHEIAT plus CÂȘTIGĂTORII

Puțin câte puțin ne pregătim de Crăciun. Cu liste, cu idei, cu poezii și colinde pentru a-l impresiona pe Moș Crăciun. Ca să nu mai zic că și super/hyper marketurile și site-urile online au început de multișor deja să ne tot convingă să începem cumpărăturile de Crăciun cât mai devreme posibil.
Eu îmi aduc aminte din copilărie că majoritate cumpărăturilor se făceau în decembrie, cât mai aproape de ziua cu pricina, bradul era împodobit pe 24 decembrie, cu colinde de la radio, televizor sau discuri de vinil (chiar, mai există așa ceva?!), mama pregătea mâncarea, tata ajuta la orice era nevoie și apoi noi mergeam la colindat prin cartier, la rude și cunoștințe. Și era foarte frumos!
Acum e frumos din alte motive: redescopăr Crăciunul prin ochii Emiliei și acușica al bebelușului. Și mi se pare la fel de magic ca înainte, doar că din altă poziție: aceea de părinte. De aceea, împreună cu Oana de la Fairy`s Events (și ea mama unei fetițe) ne-am gândit să organizăm un concurs pentru pitici și…

Prin cenușa de visuri de Oana Arion

Mi-am jurat că nu voi mai citi trilogii sau serii care nu sunt publicate în totalitate. Mi-am jurat și nu m-am ținut de cuvânt. Cum să reușești să te ții de cuvânt când în fața ta apare manuscrisul penultimului volum al seriei mult-iubite? Nu poți. Te apuci de citit și încerci să citești destul de repede ca să afli tot și, totuși, destul de încet ca să nu se termine dintr-o dată.
Călătoria mea a început acum vreo 2 ani și ceva, cu lectura primului volum din seria Nemuritor și descopeream atunci un mix de fantasy, romance, umor fin și personaje de care ajungi să te îndrăgostești. Apoi am zis că voi cumpăra următoarele 4 volume și le voi citi când seria va fi publicată integral. Desigur că soarta a avut alt plan: la începutul anului am cumpărat pachetul cu primele 3 volume și in 3 nopți erau gata.
Am crezut că îmi va fi la fel de ușor și cu acest volum 4: mă refer la găsit timp pentru citit, pentru că imediat ce începi să citești și te scufunzi în lumea Victoriei nu prea mai este cale …

Concurs încheiat: Campionatul Național de Joacă pentru Părinți și un mini-concurs

Pe 16 octombrie am fost invitată la Campionatul Național de Joacă pentru Părinți cu Mirela Retegan. A căzut într-o duminică, numai bine a putut să stea tati cu Emi și eu să pot participa. Și mă bucur nespus că am putut face asta.   Cine nu a auzit de Gașca Zurli dintre cei care au copii? "Am o căsuță mică, așa și-așa ...."-ne executam amândoi lângă mândră și dansam de mamă focului și rădeam ca nebunii. "Cântec pentru Maya"-acel Maya e ceva generic, deși dedicat fiicei Mirelei Retegan, poate fi înlocuit cu absolut orice nume, mai ales cel al puiului tău, și îți dai seama că, de multe ori, ei nu vor bunuri materiale ci să fim alături de ei cât mai mult.


Campionatul de Joacă pentru Părinți ar trebui organizat în fiecare lună :) Pentru că merită. Pentru că aș vrea cât mai mulți părinți să se joace, să uite de încrâncenările zilnice și să redevină pentru vreo 2-3 ore niște copii veseli, puși pe joacă și învățați să se distreze.   E vorba despre timp de calitate cu copil…