duminică, 14 decembrie 2014

Clacă în așteptarea Crăciunului

Ce poate fi mai frumos decât să te înconjori de lucruri făcute de mânuțele tale, să asculți o muzica bună, poate chiar colinde și să mai urmărești ceea ce au mai creat prietenii ....totul în așteptarea magiei Crăciunului?!

Mă întrebam ce să fac, cum să fac, apoi mi-am zis ....mai bine să mă întreb cui anume să-i fac cadoul și voi ști și ce anume. Așadar, din multitudinea de prieteni apropiați, familie, colegi și cunoscuți, mulți dintre ei bookaholici la fel ca și mine, m-am hotărât să creez ceva pentru o iubitoare de cărți, ceva de Crăciun, dar și cu tentă livrească.


Așadar, am denumit cadoul meu (creația mea)  - ”Kit de așteptate a Crăciunului pentru iubitorii de cărți”. Știu, cam lung, dar asta e.


Avem, de la stânga la dreapta:

- un semn de carte, din prima pagina a cărții ”A Christmas Carol” (Colind de Crăciun) a lui Charles Dickens împreună cu 3 Moși Crăciuni în medalion  - pe spate, îi avem pe Moș Crăciun și soția lui, Crăciunița;



- pe cartonul roșu, cu un Olaf atât de entuziasmat încât și-a pierdut și capul, avem o scrisoare ceva mai specială pentru Moș. Pe ea ar trebui înșirate dorințele copiilor (mici și mari) pentru Crăciun. Pe ea, eu aș scrie, mic, mic, lista mea de cărți pe care aș dori să le citesc. Cu litere mici pentru că sunt mult prea multe. hahaha



- apoi, inima albă (doar pe o parte, cealaltă fiind roșie - culori puternici, simbolizând și Crăciunul și Mărțișorul, puritatea și iubirea) este tot un semn de carte, din fetru gros, cusut. Pui colțurile paginilor rămase de citit în inimă și închizi cartea. Atât de ușor.



- vine rândul felicitării cu ilice, în straturi ...extrem de ușor de lipit, dar consumă mult timp deoarece tehnica decupajului necesită precizie, mai ales la piesele de hârtie care sunt mici și cu forme subțiri. Deși nu se vede extrem de bine în poză, vârfurile verzi și roșii sunt nelipite, arătând ca o felicitare în relief.



 - și 2 brăduți, confecționați din pânză subțire de fetru, umpluți cu vată, globurile fiind niște năsturei (albi, galbeni și roșii). În plus, un brăduț are în vârf o stea decupată din coajă de clementine. Ce miros, Doamne!


Știu că ar fi trebuit să fie câte un obiect pe postare, dar eu consider toate acestea ca unul singur, cum am scris și mai sus, un kit :). Sper să vă placă.

*** Această postare participă la Clacă în așteptarea Crăciunului - ediția a III-a, de pe blogul Kabea. Mi s-a părut interesantă ideea. Apoi mai sunt și premii pentru cei/cele cu cele mai frumoase  obiecte decorative de Crăciun. Frumos! Vă invit să citiți mai multe pe blogul Kabea. ***

PS: Nu vă povestesc mai pe larg cum a decurs toată această operațiune cu Emi mișunând prin casă, tot aruncând câte o privire, luând ba hârtiile, ba foarfeca, fugind prin cameră cu ele în mână ... Daaaa, nervi și râsete, țipete pițigăiate și fugăreli  ----- O, zilele minunate ale unei mame cu fetița ei! 




6 comentarii:

  1. Sa ai succes si ma bucur c-ai dat curs invitatiei ! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Si eu ma bucur. A fost distractiv, desi asa cam la urma :)) Se pare ca functionez bne si sub stres

      Ștergere
  2. Foarte faine toate obiectele, dar mai ales momentele petrecute cu fetita ta. Sa te bucuri de ele cat mai e cu tine (puiutul):). Cand va fi mare o sa-ti amintesti cu drag de zilele acestea frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce talentata esti, cand ai timp sa le faci pe toate? Ti-au iesit foarte bine bradutii, imi plac mult!

    RăspundețiȘtergere
  4. eu am uitat sa mai clipesc! pe bune, cand ai timp????????? :)
    Craciun Fericit! sa va rasfete domnul cu toate cele bune! pupici! :)

    RăspundețiȘtergere

Mestesugul - arta si meserie - serie de interviuri: Push Design (3)

Push Design este un duo dinamic, creativ până la cer și înapoi, și mai sunt și soț și soție. Mi se pare minunat ceea ce fac ei, plus multel...

Popular