Treceți la conținutul principal

Ca să râdem!


Azi noapte nu aveam somn. Astfel că pe la ora 02.35 (da, da, noaptea ...sau dimineața, cum vreți) citeam prima glumiță din cele ce urmează. Toate sunt adunate de pe Facebook, de pe diferite pagini ale prietenilor.

-Cine ești?
-Creierul tău. Am aflat că te-ai îndragostit Și am intrat să- mi iau rămas bun de la tine!

Gazda către oaspete:
- Vă servesc cu un pahar de coniac sau cu o cana de ceai?
- Mai bine cu o cană de coniac.

Un tânăr întreabă la TV într-o emisiune ce punea accent pe dezvoltarea tehnologiei:
-Având în vedere dezvoltarea televiziunii, credeți că e posibil ca aceasta să înlocuiască treptat ziarele?
Moderatorul emisiunii, vizibil distrat, răspunde:
-Nu se poate deoarece, până acum, nimeni nu s-a șters la fund cu antena de la televizor!

Alooo… iubito, în ce ești acum îmbracată?
- Doar într- o pereche de chiloței roz.
- Wow… vreau mai multe detalii…
- 80% bumbac, 20% poliester.

Un om trece pe lânga un bețiv și îl întreabă:
- De ce bei măi, omule?
- Ca să- mi înec amarul.
- Și, l- ai înecat?
- Nu, ca știe sa înoate!

Distrează- te în autobuz...
Privește îndelung și grav pe unul din pasageri, apoi ia telefonul și spune:
-Șefu', eu sunt. L- am găsit!

Te-ai rătăcit în pădure? Este important să nu intri în panică. Vezi mușchii de pe trunchiurile copacilor? Excelent. Privește-i. Mușchii calmează.

Soția:
- Unde ai fost toată noaptea?
- Daca vei știi multe, am să- ți iau mașina.

Cred că de la nesomn, dar eu chiar am râs la ele. Se pare că lipsa somnului mă afectează grav :)Alte bancuri piperate, nesărate, seci sau umor negru?! Keep them coming to me.... I prefer to laugh!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Concurs "În așteptarea Crăciunului" cu Fairy`s Events - ÎNCHEIAT plus CÂȘTIGĂTORII

Puțin câte puțin ne pregătim de Crăciun. Cu liste, cu idei, cu poezii și colinde pentru a-l impresiona pe Moș Crăciun. Ca să nu mai zic că și super/hyper marketurile și site-urile online au început de multișor deja să ne tot convingă să începem cumpărăturile de Crăciun cât mai devreme posibil.
Eu îmi aduc aminte din copilărie că majoritate cumpărăturilor se făceau în decembrie, cât mai aproape de ziua cu pricina, bradul era împodobit pe 24 decembrie, cu colinde de la radio, televizor sau discuri de vinil (chiar, mai există așa ceva?!), mama pregătea mâncarea, tata ajuta la orice era nevoie și apoi noi mergeam la colindat prin cartier, la rude și cunoștințe. Și era foarte frumos!
Acum e frumos din alte motive: redescopăr Crăciunul prin ochii Emiliei și acușica al bebelușului. Și mi se pare la fel de magic ca înainte, doar că din altă poziție: aceea de părinte. De aceea, împreună cu Oana de la Fairy`s Events (și ea mama unei fetițe) ne-am gândit să organizăm un concurs pentru pitici și…

Prin cenușa de visuri de Oana Arion

Mi-am jurat că nu voi mai citi trilogii sau serii care nu sunt publicate în totalitate. Mi-am jurat și nu m-am ținut de cuvânt. Cum să reușești să te ții de cuvânt când în fața ta apare manuscrisul penultimului volum al seriei mult-iubite? Nu poți. Te apuci de citit și încerci să citești destul de repede ca să afli tot și, totuși, destul de încet ca să nu se termine dintr-o dată.
Călătoria mea a început acum vreo 2 ani și ceva, cu lectura primului volum din seria Nemuritor și descopeream atunci un mix de fantasy, romance, umor fin și personaje de care ajungi să te îndrăgostești. Apoi am zis că voi cumpăra următoarele 4 volume și le voi citi când seria va fi publicată integral. Desigur că soarta a avut alt plan: la începutul anului am cumpărat pachetul cu primele 3 volume și in 3 nopți erau gata.
Am crezut că îmi va fi la fel de ușor și cu acest volum 4: mă refer la găsit timp pentru citit, pentru că imediat ce începi să citești și te scufunzi în lumea Victoriei nu prea mai este cale …

Concurs încheiat: Campionatul Național de Joacă pentru Părinți și un mini-concurs

Pe 16 octombrie am fost invitată la Campionatul Național de Joacă pentru Părinți cu Mirela Retegan. A căzut într-o duminică, numai bine a putut să stea tati cu Emi și eu să pot participa. Și mă bucur nespus că am putut face asta.   Cine nu a auzit de Gașca Zurli dintre cei care au copii? "Am o căsuță mică, așa și-așa ...."-ne executam amândoi lângă mândră și dansam de mamă focului și rădeam ca nebunii. "Cântec pentru Maya"-acel Maya e ceva generic, deși dedicat fiicei Mirelei Retegan, poate fi înlocuit cu absolut orice nume, mai ales cel al puiului tău, și îți dai seama că, de multe ori, ei nu vor bunuri materiale ci să fim alături de ei cât mai mult.


Campionatul de Joacă pentru Părinți ar trebui organizat în fiecare lună :) Pentru că merită. Pentru că aș vrea cât mai mulți părinți să se joace, să uite de încrâncenările zilnice și să redevină pentru vreo 2-3 ore niște copii veseli, puși pe joacă și învățați să se distreze.   E vorba despre timp de calitate cu copil…