Treceți la conținutul principal

Cred că mi-a scăzut IQ-ul după 3.54 minute

Doamne! Și când credeam și eu că s-a terminat cu Gangnam Style, Flashmob-urile ciudate și nu prea bine regizate/ filmate, apoi miile de Harlem Shake-uri ... uite că mai apare unul: Gentleman - din partea aceluiași domn cu Gangnam și ”horse riding dance.”

Cred că am tâmpit pe loc! Primul minut doar pentru a vedea ce se întâmplă, pentru ce atâta tevatura .... Următoarele doar ca o pedeapsă pentru stupizenia mea.

Cică se numește ”the arrogant dance”; apar cam aceleași personaje ca și în ultimul mare ”hit” al lui PSY, plus domnișoarele bine făcute și sumar îmbrăcate care îl acompaniază.

Pentru o țară nu foarte permisivă la multe lucruri ce țin de comportamentul social și familial, genul acesta de videoclipuri pare foarte răspândit.

Without further ado, ”clătiți-vă” ochii .... poate și creierele!
PS.: Acum mor de rușine - 2 vizualizări sunt ale mele (nu din vina mea, jur! .... prima dată am închis fereastra .... trebuia totuși să vă arăt și vouă, nu?)

Comentarii

 1. Exact când credeam că ceva mai tâmpit decât gangnam style nu poate să facă tipul ăsta... :|

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Să vezi ce hit va fi și melodia/dansul ăstă .... Doamne!

   Ștergere
 2. Somnul ratiunii naste monstri.Ce caraghios poate fi.:))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Și când te gândești că mulți sunt fascinați de acest personaj. Poate că este ceva nou în România, dar nu tot ce e nou e și bun!

   Ștergere
 3. Înţeleg de ce îţi place atât de mult...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Chiar da?! Că eu nu mă înțeleg ... se presupune că ar trebui să îmi placă: nou, diferit, altă cultură ș.a.m.d. .... dar unele chestii chiar nu le înțeleg ....Oi fi eu mai tare de cap ....și nu intră orice ....bine ar fi!

   Ștergere
 4. Mi s-a parut chiar ofensator caci am vrut sa vad ce poate omul ;)), sper din toata inima meaaaaaaa sa nu prinda asa mult la public porcaria asta. In astfel de momente - cand ascult porcarii greu de inteles - pentru cateva secunde mi-as dori sa ascult o manea de aia de inima albastra cu versuri frumoase, fara cuvinte stalcite( am una in calc de la un fost iubit cu adi minune - trandafirul de la tine)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Doamne! Pe internet este deja isterie cică .... Cum se poate așa ceva?! Astea se presupun a fi valorile promovate? Sper că nu ... Și ca să nu zic că nu știu melodia, am dat un Youtube să văd despre ce e vorba --- minune! e veche și culmea culmilor (!!!!!) o știu și eu că o ascultasem o dată acum mulți ani. Interesant, dar chiar pare mai frumoasă decât multe din melodiile din prezent (din orice gen).

   Ștergere
  2. O ascult cand sufar :) cica si el fostul suferea dupa mine cand mi-a trimis-o, amintirea e frumoasa, pacat ca adevarul e departe. Sa vezi cati marlani or sa traga scaunul la diverse domnisoare sau alte faze degradante ca in videoclip, ca doar de televizorul educa :(.

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Concurs "În așteptarea Crăciunului" cu Fairy`s Events - ÎNCHEIAT plus CÂȘTIGĂTORII

Puțin câte puțin ne pregătim de Crăciun. Cu liste, cu idei, cu poezii și colinde pentru a-l impresiona pe Moș Crăciun. Ca să nu mai zic că și super/hyper marketurile și site-urile online au început de multișor deja să ne tot convingă să începem cumpărăturile de Crăciun cât mai devreme posibil.
Eu îmi aduc aminte din copilărie că majoritate cumpărăturilor se făceau în decembrie, cât mai aproape de ziua cu pricina, bradul era împodobit pe 24 decembrie, cu colinde de la radio, televizor sau discuri de vinil (chiar, mai există așa ceva?!), mama pregătea mâncarea, tata ajuta la orice era nevoie și apoi noi mergeam la colindat prin cartier, la rude și cunoștințe. Și era foarte frumos!
Acum e frumos din alte motive: redescopăr Crăciunul prin ochii Emiliei și acușica al bebelușului. Și mi se pare la fel de magic ca înainte, doar că din altă poziție: aceea de părinte. De aceea, împreună cu Oana de la Fairy`s Events (și ea mama unei fetițe) ne-am gândit să organizăm un concurs pentru pitici și…

Prin cenușa de visuri de Oana Arion

Mi-am jurat că nu voi mai citi trilogii sau serii care nu sunt publicate în totalitate. Mi-am jurat și nu m-am ținut de cuvânt. Cum să reușești să te ții de cuvânt când în fața ta apare manuscrisul penultimului volum al seriei mult-iubite? Nu poți. Te apuci de citit și încerci să citești destul de repede ca să afli tot și, totuși, destul de încet ca să nu se termine dintr-o dată.
Călătoria mea a început acum vreo 2 ani și ceva, cu lectura primului volum din seria Nemuritor și descopeream atunci un mix de fantasy, romance, umor fin și personaje de care ajungi să te îndrăgostești. Apoi am zis că voi cumpăra următoarele 4 volume și le voi citi când seria va fi publicată integral. Desigur că soarta a avut alt plan: la începutul anului am cumpărat pachetul cu primele 3 volume și in 3 nopți erau gata.
Am crezut că îmi va fi la fel de ușor și cu acest volum 4: mă refer la găsit timp pentru citit, pentru că imediat ce începi să citești și te scufunzi în lumea Victoriei nu prea mai este cale …

Concurs încheiat: Campionatul Național de Joacă pentru Părinți și un mini-concurs

Pe 16 octombrie am fost invitată la Campionatul Național de Joacă pentru Părinți cu Mirela Retegan. A căzut într-o duminică, numai bine a putut să stea tati cu Emi și eu să pot participa. Și mă bucur nespus că am putut face asta.   Cine nu a auzit de Gașca Zurli dintre cei care au copii? "Am o căsuță mică, așa și-așa ...."-ne executam amândoi lângă mândră și dansam de mamă focului și rădeam ca nebunii. "Cântec pentru Maya"-acel Maya e ceva generic, deși dedicat fiicei Mirelei Retegan, poate fi înlocuit cu absolut orice nume, mai ales cel al puiului tău, și îți dai seama că, de multe ori, ei nu vor bunuri materiale ci să fim alături de ei cât mai mult.


Campionatul de Joacă pentru Părinți ar trebui organizat în fiecare lună :) Pentru că merită. Pentru că aș vrea cât mai mulți părinți să se joace, să uite de încrâncenările zilnice și să redevină pentru vreo 2-3 ore niște copii veseli, puși pe joacă și învățați să se distreze.   E vorba despre timp de calitate cu copil…