Treceți la conținutul principal

Cadourile potrivite pentru fiecare persoană - provocare sau chin?

Să faci cadoul potrivit poate fi un chin. Eu prefer să privesc această acțiune ca pe o provocare - pentru că îmi face plăcere să dăruiesc.

Totuși, oricât de bine cunoaști o persoană, oricât de apropiat/ă poți fi de ea, la un moment dat intervine lipsa de inspirație în a găsi CADOUL (nu mai scriu și perfect, este de ajuns că e cu majuscule). Mai ales dacă ești ca mine și vrei să faci fericită acea persoană, nu doar să duci la capăt o datorie: aceea de a lua un cadou.

Un exemplu edificator: deși îmi cunosc soțul, știu ce îi place și ce nu, ce are nevoie și ce nu .... tot mă găsesc în situația dificilă (uneori) de a nu ști ce anume să îi dăruiesc. Ziua lui, aniversarea noastră, de Crăciun ș.a.m.d. sunt acele ocazii speciale când vrei ca și cadoul oferit să fie special.

De curând m-am împiedicat, ca să zic așa, de un site interesant cu cadouri personalizate pentru oricine și pentru orice ocazie.

Pentru soțul meu, mă gândisem la un ceas cu curelușă de piele, din categoria Cadouri Bărbați:Mi-a plăcut design-ul clasic, curelușa din piele neagră și faptul că poți personaliza cadoul tău printr-o gravură unicat.

Tot pentru soțul meu sau pentru orice prieten, mă mai gândeam și la set de pahare (mie mi s-a părut numai bun pentru băuturile tari, gen whisky), încadrat la Cadouri înaltă clasă, Cristal:


Cum ar zice și ei: ”Numai bun de împărțit un whisky bun cu prietenii!” Setul este din cristal de Bohemia, conține o sticlă și 6 pahare ... destul de încăpătoare, zic eu.

Și cum se apropie sezonul nunților, având în vedere că vom participa la vreo 4 sau 5 nunți anul acesta (cel puțin cele anunțate până acuma), îmi ziceam că e mai bine să mă pregătesc din timp, decât să las totul pe ultima sută de metri. Plus că si categoria Cadouri Nuntă și Botez are o ofertă foarte bogată de cadouri numai bune pentru aceste ocazii: 

- pentru binecuvântarea casei și a familiei: - pentru frumoasele amintiri de la nuntă:-pentru a închina în cinstea noilor însurăței: o șampanie într-o sticlă gravată- și pentru a avea în ce închina acea șampanie minunată: un set de pahare tocmai potrivit pentru un cuplu, absolut superbAcestea, și multe alte cadouri, pot fi gravate și ambalate direct de către Cadouri Emma, ceea ce te scutește de o felicitare banală și chinul de a ambala cadoul ales acasă. All in all, mi se pare super site-ul. Vizitați-l! Poate găsiți și voi ceva interesant de dăruit .... poate chiar vouă! ;)

Comentarii

 1. Si eu sunt in pana de idei de fiecare data cand este ziua cuiva drag. Pur si simplu n-am inspiratie de parca n-as cunoaste persoana respectiva. Cu sotul mai reusesc pentru ca stiu cam ce ii place :) Multumim pentru site, e de ajutor, ne mai ofera o idee.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Drept să spun, și pentru mine a fost un fel de revelație. Am reușit, la o ”puriceală” a site-ului, să găsesc câte ceva potrivit pentru rude și prieteni, chiar și pentru cei mai pretențioși - ceea ce reprezintă ceva în lumea mea :D

   Ștergere
 2. Da, sunt multe lucruri drăguţe pe site-ul ăsta,
  doar să te ţină buzunarul. Uite, icoana ar fi interesantă,
  dar eu unul nu înţeleg ce reprezintă. Fecioara cu Pruncul şi...?
  Poate, Iosif, dar nu l-am prea văzut pe icoane...

  RăspundețiȘtergere
 3. Adevărat cu buzunarul: trebuie să fie bine ”alimentat”. Dar, să zicem, că nu faci cadouri speciale fiecărei persoane din viața ta, ci celor cu adevărat speciale ... Așa mai merită. Icoana e frumoasă și, da, cred că e Iosif .... Nu prea apare el des în icoane (poate ar trebui, cine știe)

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Concurs "În așteptarea Crăciunului" cu Fairy`s Events - ÎNCHEIAT plus CÂȘTIGĂTORII

Puțin câte puțin ne pregătim de Crăciun. Cu liste, cu idei, cu poezii și colinde pentru a-l impresiona pe Moș Crăciun. Ca să nu mai zic că și super/hyper marketurile și site-urile online au început de multișor deja să ne tot convingă să începem cumpărăturile de Crăciun cât mai devreme posibil.
Eu îmi aduc aminte din copilărie că majoritate cumpărăturilor se făceau în decembrie, cât mai aproape de ziua cu pricina, bradul era împodobit pe 24 decembrie, cu colinde de la radio, televizor sau discuri de vinil (chiar, mai există așa ceva?!), mama pregătea mâncarea, tata ajuta la orice era nevoie și apoi noi mergeam la colindat prin cartier, la rude și cunoștințe. Și era foarte frumos!
Acum e frumos din alte motive: redescopăr Crăciunul prin ochii Emiliei și acușica al bebelușului. Și mi se pare la fel de magic ca înainte, doar că din altă poziție: aceea de părinte. De aceea, împreună cu Oana de la Fairy`s Events (și ea mama unei fetițe) ne-am gândit să organizăm un concurs pentru pitici și…

Prin cenușa de visuri de Oana Arion

Mi-am jurat că nu voi mai citi trilogii sau serii care nu sunt publicate în totalitate. Mi-am jurat și nu m-am ținut de cuvânt. Cum să reușești să te ții de cuvânt când în fața ta apare manuscrisul penultimului volum al seriei mult-iubite? Nu poți. Te apuci de citit și încerci să citești destul de repede ca să afli tot și, totuși, destul de încet ca să nu se termine dintr-o dată.
Călătoria mea a început acum vreo 2 ani și ceva, cu lectura primului volum din seria Nemuritor și descopeream atunci un mix de fantasy, romance, umor fin și personaje de care ajungi să te îndrăgostești. Apoi am zis că voi cumpăra următoarele 4 volume și le voi citi când seria va fi publicată integral. Desigur că soarta a avut alt plan: la începutul anului am cumpărat pachetul cu primele 3 volume și in 3 nopți erau gata.
Am crezut că îmi va fi la fel de ușor și cu acest volum 4: mă refer la găsit timp pentru citit, pentru că imediat ce începi să citești și te scufunzi în lumea Victoriei nu prea mai este cale …

Concurs încheiat: Campionatul Național de Joacă pentru Părinți și un mini-concurs

Pe 16 octombrie am fost invitată la Campionatul Național de Joacă pentru Părinți cu Mirela Retegan. A căzut într-o duminică, numai bine a putut să stea tati cu Emi și eu să pot participa. Și mă bucur nespus că am putut face asta.   Cine nu a auzit de Gașca Zurli dintre cei care au copii? "Am o căsuță mică, așa și-așa ...."-ne executam amândoi lângă mândră și dansam de mamă focului și rădeam ca nebunii. "Cântec pentru Maya"-acel Maya e ceva generic, deși dedicat fiicei Mirelei Retegan, poate fi înlocuit cu absolut orice nume, mai ales cel al puiului tău, și îți dai seama că, de multe ori, ei nu vor bunuri materiale ci să fim alături de ei cât mai mult.


Campionatul de Joacă pentru Părinți ar trebui organizat în fiecare lună :) Pentru că merită. Pentru că aș vrea cât mai mulți părinți să se joace, să uite de încrâncenările zilnice și să redevină pentru vreo 2-3 ore niște copii veseli, puși pe joacă și învățați să se distreze.   E vorba despre timp de calitate cu copil…