miercuri, 10 aprilie 2013

Cadourile potrivite pentru fiecare persoană - provocare sau chin?

Să faci cadoul potrivit poate fi un chin. Eu prefer să privesc această acțiune ca pe o provocare - pentru că îmi face plăcere să dăruiesc.

Totuși, oricât de bine cunoaști o persoană, oricât de apropiat/ă poți fi de ea, la un moment dat intervine lipsa de inspirație în a găsi CADOUL (nu mai scriu și perfect, este de ajuns că e cu majuscule). Mai ales dacă ești ca mine și vrei să faci fericită acea persoană, nu doar să duci la capăt o datorie: aceea de a lua un cadou.

Un exemplu edificator: deși îmi cunosc soțul, știu ce îi place și ce nu, ce are nevoie și ce nu .... tot mă găsesc în situația dificilă (uneori) de a nu ști ce anume să îi dăruiesc. Ziua lui, aniversarea noastră, de Crăciun ș.a.m.d. sunt acele ocazii speciale când vrei ca și cadoul oferit să fie special.

De curând m-am împiedicat, ca să zic așa, de un site interesant cu cadouri personalizate pentru oricine și pentru orice ocazie.

Pentru soțul meu, mă gândisem la un ceas cu curelușă de piele, din categoria Cadouri Bărbați:



Mi-a plăcut design-ul clasic, curelușa din piele neagră și faptul că poți personaliza cadoul tău printr-o gravură unicat.

Tot pentru soțul meu sau pentru orice prieten, mă mai gândeam și la set de pahare (mie mi s-a părut numai bun pentru băuturile tari, gen whisky), încadrat la Cadouri înaltă clasă, Cristal:


Cum ar zice și ei: ”Numai bun de împărțit un whisky bun cu prietenii!” Setul este din cristal de Bohemia, conține o sticlă și 6 pahare ... destul de încăpătoare, zic eu.

Și cum se apropie sezonul nunților, având în vedere că vom participa la vreo 4 sau 5 nunți anul acesta (cel puțin cele anunțate până acuma), îmi ziceam că e mai bine să mă pregătesc din timp, decât să las totul pe ultima sută de metri. Plus că si categoria Cadouri Nuntă și Botez are o ofertă foarte bogată de cadouri numai bune pentru aceste ocazii: 

- pentru binecuvântarea casei și a familiei: 



- pentru frumoasele amintiri de la nuntă:



-pentru a închina în cinstea noilor însurăței: o șampanie într-o sticlă gravată



- și pentru a avea în ce închina acea șampanie minunată: un set de pahare tocmai potrivit pentru un cuplu, absolut superb



Acestea, și multe alte cadouri, pot fi gravate și ambalate direct de către Cadouri Emma, ceea ce te scutește de o felicitare banală și chinul de a ambala cadoul ales acasă. All in all, mi se pare super site-ul. Vizitați-l! Poate găsiți și voi ceva interesant de dăruit .... poate chiar vouă! ;)

4 comentarii:

  1. Si eu sunt in pana de idei de fiecare data cand este ziua cuiva drag. Pur si simplu n-am inspiratie de parca n-as cunoaste persoana respectiva. Cu sotul mai reusesc pentru ca stiu cam ce ii place :) Multumim pentru site, e de ajutor, ne mai ofera o idee.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Drept să spun, și pentru mine a fost un fel de revelație. Am reușit, la o ”puriceală” a site-ului, să găsesc câte ceva potrivit pentru rude și prieteni, chiar și pentru cei mai pretențioși - ceea ce reprezintă ceva în lumea mea :D

      Ștergere
  2. Da, sunt multe lucruri drăguţe pe site-ul ăsta,
    doar să te ţină buzunarul. Uite, icoana ar fi interesantă,
    dar eu unul nu înţeleg ce reprezintă. Fecioara cu Pruncul şi...?
    Poate, Iosif, dar nu l-am prea văzut pe icoane...

    RăspundețiȘtergere
  3. Adevărat cu buzunarul: trebuie să fie bine ”alimentat”. Dar, să zicem, că nu faci cadouri speciale fiecărei persoane din viața ta, ci celor cu adevărat speciale ... Așa mai merită. Icoana e frumoasă și, da, cred că e Iosif .... Nu prea apare el des în icoane (poate ar trebui, cine știe)

    RăspundețiȘtergere

Mestesugul - arta si meserie - serie de interviuri: Push Design (3)

Push Design este un duo dinamic, creativ până la cer și înapoi, și mai sunt și soț și soție. Mi se pare minunat ceea ce fac ei, plus multel...

Popular