Treceți la conținutul principal

Concursurile Facebook și giveaway-urile de pe bloguri

Da, particip și eu la astfel de concursuri sau giveaway-uri. Și mai și: în curând vreau să organizez și eu unul pe acest blog și pagina de Facebook aferentă.

Numai că nu sunt ahtiată după ele. Nu mi-am făcut un cont Facebook numai pentru așa ceva, nu dau follow doar pentru un concurs și nici nu plâng de amăreală că nu am câstigat. Cu toate acestea, există persoane care fac exact asta.

De curand am vrut să dau un ”unfriend/unfollow” unei astfel de persoane care îmi bombarda timeline-ul cu distribuirile ei la sute de concursuri ... pe zi. Stau și mă întreb: acea persoană chiar nu mai are nimic altceva de făcut decât să stea pe Facebook și la fiecare câteva minute să mai dea un Share?!

Nu zic că eu nu am dat, dar chiar mă apucasem să număr de câte ori a dat ea (persoana) share/distribuire într-o singură zi: nici mai mult, nici mai puțin de 37 de ori. Mi se pare enorm, ori se poate să nu fiu eu normală (mi-am pus și întrebarea asta).

Se poate să îți dorești atât de mult să câștigi ceva, orice încât ajungi să enervezi lumea din jurul tău?! Bun, e și vina mea .... I-am dat Accept. Am învățat ceva din asta. Data viitoare voi ști mai bine.
Îmi place un concurs, un giveaway bun, dar nu chiar oricare.

Comentarii

 1. Hmm, eu nu prea obişnuiesc să dau share la concursuri pe facebook, în schimb mi-am făcut un cont de twitter special pentru aşa ceva. :))

  Persoanele care mi-au dat follow acolo au şi ele îndeletniciri asemănătoare, deci nu cred că activitatea mea încurcă pe cineva. Pe facebook nu dau share tocmai pentru că ştiu că majoritatea prietenilor mei nu sunt interesaţi de lectură şi de aceea nu vreau să-i încarc cu postări inutile. Mă rog, când au în listă sute sau mii de prieteni, nu cred că mai observă ei share-urile mele. ;)

  S-ar putea să existe pe FB veo opţiune pentru a opri urmărirea activităţii unei persoane fără a o scoate din listă. Ar merita căutat.

  Cât despre concursuri, sunt într-adevăr unii organizatori care încearcă prea din greu să el exploateze, te pun să dai follow şi share în unşpe mii de locuri. Cu timpul, m-am învăţat să le selectez. ;)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Bine ai venit, Ralu!

   Mulțumesc pentru părere. Țin să fiu de acord cu tine într-un punct: contul special (pe orice rețea de socializare) creat pentru astfel de activități - numai să anunți lumea că despre asta este vorba. Am mai participat și eu la unele concursuri și/sau Giveaway, doar dacă mi se păreau interesante, nu chiar la fiecare concurs nou ce apărea.

   Până la urmă am putut rezolva mica mea ”problemă”. Și ai dreptate, înveți să le selectezi.

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Concurs "În așteptarea Crăciunului" cu Fairy`s Events - ÎNCHEIAT plus CÂȘTIGĂTORII

Puțin câte puțin ne pregătim de Crăciun. Cu liste, cu idei, cu poezii și colinde pentru a-l impresiona pe Moș Crăciun. Ca să nu mai zic că și super/hyper marketurile și site-urile online au început de multișor deja să ne tot convingă să începem cumpărăturile de Crăciun cât mai devreme posibil.
Eu îmi aduc aminte din copilărie că majoritate cumpărăturilor se făceau în decembrie, cât mai aproape de ziua cu pricina, bradul era împodobit pe 24 decembrie, cu colinde de la radio, televizor sau discuri de vinil (chiar, mai există așa ceva?!), mama pregătea mâncarea, tata ajuta la orice era nevoie și apoi noi mergeam la colindat prin cartier, la rude și cunoștințe. Și era foarte frumos!
Acum e frumos din alte motive: redescopăr Crăciunul prin ochii Emiliei și acușica al bebelușului. Și mi se pare la fel de magic ca înainte, doar că din altă poziție: aceea de părinte. De aceea, împreună cu Oana de la Fairy`s Events (și ea mama unei fetițe) ne-am gândit să organizăm un concurs pentru pitici și…

Prin cenușa de visuri de Oana Arion

Mi-am jurat că nu voi mai citi trilogii sau serii care nu sunt publicate în totalitate. Mi-am jurat și nu m-am ținut de cuvânt. Cum să reușești să te ții de cuvânt când în fața ta apare manuscrisul penultimului volum al seriei mult-iubite? Nu poți. Te apuci de citit și încerci să citești destul de repede ca să afli tot și, totuși, destul de încet ca să nu se termine dintr-o dată.
Călătoria mea a început acum vreo 2 ani și ceva, cu lectura primului volum din seria Nemuritor și descopeream atunci un mix de fantasy, romance, umor fin și personaje de care ajungi să te îndrăgostești. Apoi am zis că voi cumpăra următoarele 4 volume și le voi citi când seria va fi publicată integral. Desigur că soarta a avut alt plan: la începutul anului am cumpărat pachetul cu primele 3 volume și in 3 nopți erau gata.
Am crezut că îmi va fi la fel de ușor și cu acest volum 4: mă refer la găsit timp pentru citit, pentru că imediat ce începi să citești și te scufunzi în lumea Victoriei nu prea mai este cale …

Concurs încheiat: Campionatul Național de Joacă pentru Părinți și un mini-concurs

Pe 16 octombrie am fost invitată la Campionatul Național de Joacă pentru Părinți cu Mirela Retegan. A căzut într-o duminică, numai bine a putut să stea tati cu Emi și eu să pot participa. Și mă bucur nespus că am putut face asta.   Cine nu a auzit de Gașca Zurli dintre cei care au copii? "Am o căsuță mică, așa și-așa ...."-ne executam amândoi lângă mândră și dansam de mamă focului și rădeam ca nebunii. "Cântec pentru Maya"-acel Maya e ceva generic, deși dedicat fiicei Mirelei Retegan, poate fi înlocuit cu absolut orice nume, mai ales cel al puiului tău, și îți dai seama că, de multe ori, ei nu vor bunuri materiale ci să fim alături de ei cât mai mult.


Campionatul de Joacă pentru Părinți ar trebui organizat în fiecare lună :) Pentru că merită. Pentru că aș vrea cât mai mulți părinți să se joace, să uite de încrâncenările zilnice și să redevină pentru vreo 2-3 ore niște copii veseli, puși pe joacă și învățați să se distreze.   E vorba despre timp de calitate cu copil…