Treceți la conținutul principal

Zile pline de soare

Cred că ultimile zile au fost cele mai plăcute din toată sarcina (deși mai avem vreo 4-5 săptămâni, sper ca situația și starea mea să rămână la fel).

Zilele acestea nu am făcut mai nimica (nimica important pentru alții). Noi ne-am ”bălăcit” în soare pe o băncuță în parcul de lângă noi. Datorită mișcării, aerului mai tare, uneori cu adieri de flori de zarzăre și cireșe (de la pomii fructuferi din părculeț) și a soarelui, ajungem acasă numai bune de trimis la nani.

Astfel că zilele acestea am adormit foarte devreme, ne-am trezit nepermis de târziu, am ieșit afară în parc, am stat la soare, am ascultat muzică și am citit. Mai noi, se pare că bubulina mea (de unde și până unde vin eu cu astfel de nume de alint?!) are preferințe muzicale: ieri a fost muzica franțuză (ce minune! materia asta m-a chinuit în școală 10 ani, dar de plăcut îmi plac și mie melodiile), astăzi ne-am oprit la ceva simfonic (nici măcar nu știu ce, se auzea în surdină și se pare că i-a plăcut), altădată a fost vorba de puțin rock.

Ca să n-o mai lungesc mult, azi vom face exact la fel: banca în parc, soare, o carte bună, poate și o înghețată acolo de poftă, muzica la căști .... și, cum e vorba despre un parc, mulți, mulți prichindei.

Vă urez o zi de vineri cît mai frumoasă! Vă las cu melodia care îmi cântă acum în minte:


Comentarii

 1. Multumesc de urare ! Sa aveti o zi minunata !

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu ştiam că vei avea o fetiţă. Felicitări!
  Bubulina este numele de alint dat de Anthony Quinn partenerei sale, în Zorba grecul, parcă.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulțumesc! Da, așa se pare: vom avea o fetiță (doar dacă nu se răzgândește în ultimul moment :D). Mulțumesc și pentru informație: Anthony Quinn mi-a plăcut și încă îmi place foarte mult (ca om, ca actor, ca tot). O zi super îți doresc!

   Ștergere
 3. Te-am vazut comentand pe la altii, dar nu am avut timp sa intru la tine. Nu stiam ca astepti o bebelusa. Iti doresc sa ai o nastere usoara si un copil sanatos, care sa te faca fericita!

  RăspundețiȘtergere
 4. Mulțumesc frumos pentru urare! Abia aștept să se nască, pentru că nu mai am răbdare. Vom mai vedea cât timp voi avea de scris ceva, orice cu o mică ”urlătoare” lângă mine. ... De citit pe la alții tot găsesc eu niște minuțele :D

  RăspundețiȘtergere
 5. Cât de jucăuşă e cea mică! Cu siguranţă va ajunge o artistă!
  Sarcină uşoară în continuare şi să vă ţineţi minunea în braţe cât de curând. ^_^

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Concurs "În așteptarea Crăciunului" cu Fairy`s Events - ÎNCHEIAT plus CÂȘTIGĂTORII

Puțin câte puțin ne pregătim de Crăciun. Cu liste, cu idei, cu poezii și colinde pentru a-l impresiona pe Moș Crăciun. Ca să nu mai zic că și super/hyper marketurile și site-urile online au început de multișor deja să ne tot convingă să începem cumpărăturile de Crăciun cât mai devreme posibil.
Eu îmi aduc aminte din copilărie că majoritate cumpărăturilor se făceau în decembrie, cât mai aproape de ziua cu pricina, bradul era împodobit pe 24 decembrie, cu colinde de la radio, televizor sau discuri de vinil (chiar, mai există așa ceva?!), mama pregătea mâncarea, tata ajuta la orice era nevoie și apoi noi mergeam la colindat prin cartier, la rude și cunoștințe. Și era foarte frumos!
Acum e frumos din alte motive: redescopăr Crăciunul prin ochii Emiliei și acușica al bebelușului. Și mi se pare la fel de magic ca înainte, doar că din altă poziție: aceea de părinte. De aceea, împreună cu Oana de la Fairy`s Events (și ea mama unei fetițe) ne-am gândit să organizăm un concurs pentru pitici și…

Prin cenușa de visuri de Oana Arion

Mi-am jurat că nu voi mai citi trilogii sau serii care nu sunt publicate în totalitate. Mi-am jurat și nu m-am ținut de cuvânt. Cum să reușești să te ții de cuvânt când în fața ta apare manuscrisul penultimului volum al seriei mult-iubite? Nu poți. Te apuci de citit și încerci să citești destul de repede ca să afli tot și, totuși, destul de încet ca să nu se termine dintr-o dată.
Călătoria mea a început acum vreo 2 ani și ceva, cu lectura primului volum din seria Nemuritor și descopeream atunci un mix de fantasy, romance, umor fin și personaje de care ajungi să te îndrăgostești. Apoi am zis că voi cumpăra următoarele 4 volume și le voi citi când seria va fi publicată integral. Desigur că soarta a avut alt plan: la începutul anului am cumpărat pachetul cu primele 3 volume și in 3 nopți erau gata.
Am crezut că îmi va fi la fel de ușor și cu acest volum 4: mă refer la găsit timp pentru citit, pentru că imediat ce începi să citești și te scufunzi în lumea Victoriei nu prea mai este cale …

Concurs încheiat: Campionatul Național de Joacă pentru Părinți și un mini-concurs

Pe 16 octombrie am fost invitată la Campionatul Național de Joacă pentru Părinți cu Mirela Retegan. A căzut într-o duminică, numai bine a putut să stea tati cu Emi și eu să pot participa. Și mă bucur nespus că am putut face asta.   Cine nu a auzit de Gașca Zurli dintre cei care au copii? "Am o căsuță mică, așa și-așa ...."-ne executam amândoi lângă mândră și dansam de mamă focului și rădeam ca nebunii. "Cântec pentru Maya"-acel Maya e ceva generic, deși dedicat fiicei Mirelei Retegan, poate fi înlocuit cu absolut orice nume, mai ales cel al puiului tău, și îți dai seama că, de multe ori, ei nu vor bunuri materiale ci să fim alături de ei cât mai mult.


Campionatul de Joacă pentru Părinți ar trebui organizat în fiecare lună :) Pentru că merită. Pentru că aș vrea cât mai mulți părinți să se joace, să uite de încrâncenările zilnice și să redevină pentru vreo 2-3 ore niște copii veseli, puși pe joacă și învățați să se distreze.   E vorba despre timp de calitate cu copil…