Treceți la conținutul principal

Campanie personală de zâmbit

Zilele de stat în casă, în pat, fac rău ”pisicului meu”: plictiseală, gânduri nu prea frumoase, panică și multe altele. Dar nu am avut ce face, a trebuit să urmez indicațiile doctoriței.

Totuși, astăzi simțindu-mă mai bine, fiind foarte frumos afară (soare și o adiere de vânt), vreau să ies din nou, chiar dacă numai pentru a sta pe o bancă, la 5 minute distantă de bloc, și de a mă bucura de soare.

Nu le prea am eu cu gândirea pozitivă (doar am mai zis-o), dar tot am o ultimă speranță că totul va ieși mai bine decât îmi imaginez eu (speranța ținând mai mult de bebe). Și pentru că multe se pot (auto)educa, precum răbdarea, controlul de sine, toleranța etc., mi-am zis că mă pot autoeduca și în ceea ce privește pozitivismul.

Sunt om și eu, la urma urmei, și îmi place să zâmbesc, să râd cu gura până la urechi, să mă simt bine. Astfel, am început de azi o campanie personală: numai lucruri de bine, care să-mi aducă multe zâmbete. În continuare, câteva dintre ele:


Desigur că m-au făcut să zâmbesc .... vreau și eu să mă văd așa într-o oglindă, vitrină :))1, 2, 3 ... and ... 3.5 ... (milk-ohalic)

And because I love Betty Boop, here is one with her:Astea m-au făcut pe mine să zambesc și să mă simt ceva mai bine (desigur, a durat mai mult, din video în video, cred că am stat vreo jumătate de oră vizionând și altele, dar nu m-am putut abține).

De acuma, afară! La soare!

Comentarii

  1. Da, sunt amuzante reclamele, numai că ştiam că n-ai voie să te foloseşti de copii ca să promovezi produse şi servicii care nu sunt strict pentru copii. S-o fi schimbat legea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine mai stă să verifice legea? Lor le-a ieșit, astfel că restul nici nu se mai chinuie să afle.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Concurs "În așteptarea Crăciunului" cu Fairy`s Events - ÎNCHEIAT plus CÂȘTIGĂTORII

Puțin câte puțin ne pregătim de Crăciun. Cu liste, cu idei, cu poezii și colinde pentru a-l impresiona pe Moș Crăciun. Ca să nu mai zic că și super/hyper marketurile și site-urile online au început de multișor deja să ne tot convingă să începem cumpărăturile de Crăciun cât mai devreme posibil.
Eu îmi aduc aminte din copilărie că majoritate cumpărăturilor se făceau în decembrie, cât mai aproape de ziua cu pricina, bradul era împodobit pe 24 decembrie, cu colinde de la radio, televizor sau discuri de vinil (chiar, mai există așa ceva?!), mama pregătea mâncarea, tata ajuta la orice era nevoie și apoi noi mergeam la colindat prin cartier, la rude și cunoștințe. Și era foarte frumos!
Acum e frumos din alte motive: redescopăr Crăciunul prin ochii Emiliei și acușica al bebelușului. Și mi se pare la fel de magic ca înainte, doar că din altă poziție: aceea de părinte. De aceea, împreună cu Oana de la Fairy`s Events (și ea mama unei fetițe) ne-am gândit să organizăm un concurs pentru pitici și…

Prin cenușa de visuri de Oana Arion

Mi-am jurat că nu voi mai citi trilogii sau serii care nu sunt publicate în totalitate. Mi-am jurat și nu m-am ținut de cuvânt. Cum să reușești să te ții de cuvânt când în fața ta apare manuscrisul penultimului volum al seriei mult-iubite? Nu poți. Te apuci de citit și încerci să citești destul de repede ca să afli tot și, totuși, destul de încet ca să nu se termine dintr-o dată.
Călătoria mea a început acum vreo 2 ani și ceva, cu lectura primului volum din seria Nemuritor și descopeream atunci un mix de fantasy, romance, umor fin și personaje de care ajungi să te îndrăgostești. Apoi am zis că voi cumpăra următoarele 4 volume și le voi citi când seria va fi publicată integral. Desigur că soarta a avut alt plan: la începutul anului am cumpărat pachetul cu primele 3 volume și in 3 nopți erau gata.
Am crezut că îmi va fi la fel de ușor și cu acest volum 4: mă refer la găsit timp pentru citit, pentru că imediat ce începi să citești și te scufunzi în lumea Victoriei nu prea mai este cale …

Concurs încheiat: Campionatul Național de Joacă pentru Părinți și un mini-concurs

Pe 16 octombrie am fost invitată la Campionatul Național de Joacă pentru Părinți cu Mirela Retegan. A căzut într-o duminică, numai bine a putut să stea tati cu Emi și eu să pot participa. Și mă bucur nespus că am putut face asta.   Cine nu a auzit de Gașca Zurli dintre cei care au copii? "Am o căsuță mică, așa și-așa ...."-ne executam amândoi lângă mândră și dansam de mamă focului și rădeam ca nebunii. "Cântec pentru Maya"-acel Maya e ceva generic, deși dedicat fiicei Mirelei Retegan, poate fi înlocuit cu absolut orice nume, mai ales cel al puiului tău, și îți dai seama că, de multe ori, ei nu vor bunuri materiale ci să fim alături de ei cât mai mult.


Campionatul de Joacă pentru Părinți ar trebui organizat în fiecare lună :) Pentru că merită. Pentru că aș vrea cât mai mulți părinți să se joace, să uite de încrâncenările zilnice și să redevină pentru vreo 2-3 ore niște copii veseli, puși pe joacă și învățați să se distreze.   E vorba despre timp de calitate cu copil…