Treceți la conținutul principal

Concurs pentru bloggeri organizat de Enciclopedia călătorului independent pentru 1 Mai

Uite un concurs fain pentru bloggeri: Pachet: 2 nopți - 2 persoane la Hotel Piscu Negru 3* pentru 1 Mai (pentru cei care încă nu s-au hotărât ce să facă de 1 Mai).

Alice, de la Enciclopedia calatorului independent, organizează pe blogul ei un concurs pentru bloggeri, având ca premiu pachetul menționat mai sus.

Despre hotel puteți citi aici. În împrejurimi ai ce vizita: hotelul este situat în lanţul montan Făgăraş din Carpaţi, pe Transfăgărășan; lacuri și baraje, peșteri, o cascadă și o cetate, iar peisajul este superb.

Pentru cei interesați de o mini-vacanță plătită, în continuare găsiți regulile de participare la concurs:


- Răspunde la cele 5 întrebări de mai jos într-un articol detailat pe blogul tău!
- Lasă-mi într-un comentariu la acest articol link spre articolul tău ca să te pot înscrie în concurs
Când ai fost ultima oară pe Transfăgărășan?
Intra pe site-ul Hotelului http://hotelpisculnegru.ro și spune-mi 3 lucruri care îți plac
În viziunea ta, cum arată un 1 Mai perfect pe Transfăgărășan?
În apropierea hotelului sunt mai multe atracții turistice locale: 3 peșteri declarate monument al naturii, Cetatea Poenari, Lacul și Barajul Vidraru, Cascada Capra, Lacul Capra și Lacul Balea - pe care le-ai vizitat până acum? pe care îți dorești să le vezi dacă vei ajunge pe Transfăgărășan? În ce ordine le-ai vizita?

Mai jos e Oferta de Paște la Hotel Piscu Negru 3*
                   Oferta pentru Paște 2013 = 500 ron
                   5 nopți cazare cu Mic dejun + Cina inclusă în preț
                   Gustare în noaptea de Înviere
                   Petrecere tradițională în prima zi de Paște, cu mâncăruri alese și muzică bună.

         Tu ai petrece de Paște pe Transfăgărășan????

- Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți cu ajutorul programului random.org
- Articolele le puteți înscrie din aceasta clipă până luni 29 Aprilie inclusiv.

Eu zic că merită să încercați, având în vedere că șansele de câștig sunt foarte mari. Doar puțini s-au înscris până în acest moment, parcă un singur blogger, și mai sunt doar 2 zile. Nu ratați șansa!


Comentarii

 1. Nu particip la acest concurs, dar îţi urez să te distrezi la munte!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Bună! Nici eu nu particip, nu din cauză că nu aș vrea, ci pentru că nu mai am voie să plec atât de departe ... Încă puțin și nasc ...parcă nu aș vrea să se întâmple într-o mașină :)))) Am postat pentru cei care încă nu au planuri și ar vrea să ajungă acolo. ;)

   Ștergere
 2. O atitudine cuminte si responsabila. Ma refer la faptul ca nu risti sa pleci pe coclauri cand esti aproape de termen. Multa sanatate iti doresc! Sa mearga totul bine in continuare! :)
  Si un 1 Mai cu bucurii!

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Concurs "În așteptarea Crăciunului" cu Fairy`s Events - ÎNCHEIAT plus CÂȘTIGĂTORII

Puțin câte puțin ne pregătim de Crăciun. Cu liste, cu idei, cu poezii și colinde pentru a-l impresiona pe Moș Crăciun. Ca să nu mai zic că și super/hyper marketurile și site-urile online au început de multișor deja să ne tot convingă să începem cumpărăturile de Crăciun cât mai devreme posibil.
Eu îmi aduc aminte din copilărie că majoritate cumpărăturilor se făceau în decembrie, cât mai aproape de ziua cu pricina, bradul era împodobit pe 24 decembrie, cu colinde de la radio, televizor sau discuri de vinil (chiar, mai există așa ceva?!), mama pregătea mâncarea, tata ajuta la orice era nevoie și apoi noi mergeam la colindat prin cartier, la rude și cunoștințe. Și era foarte frumos!
Acum e frumos din alte motive: redescopăr Crăciunul prin ochii Emiliei și acușica al bebelușului. Și mi se pare la fel de magic ca înainte, doar că din altă poziție: aceea de părinte. De aceea, împreună cu Oana de la Fairy`s Events (și ea mama unei fetițe) ne-am gândit să organizăm un concurs pentru pitici și…

Prin cenușa de visuri de Oana Arion

Mi-am jurat că nu voi mai citi trilogii sau serii care nu sunt publicate în totalitate. Mi-am jurat și nu m-am ținut de cuvânt. Cum să reușești să te ții de cuvânt când în fața ta apare manuscrisul penultimului volum al seriei mult-iubite? Nu poți. Te apuci de citit și încerci să citești destul de repede ca să afli tot și, totuși, destul de încet ca să nu se termine dintr-o dată.
Călătoria mea a început acum vreo 2 ani și ceva, cu lectura primului volum din seria Nemuritor și descopeream atunci un mix de fantasy, romance, umor fin și personaje de care ajungi să te îndrăgostești. Apoi am zis că voi cumpăra următoarele 4 volume și le voi citi când seria va fi publicată integral. Desigur că soarta a avut alt plan: la începutul anului am cumpărat pachetul cu primele 3 volume și in 3 nopți erau gata.
Am crezut că îmi va fi la fel de ușor și cu acest volum 4: mă refer la găsit timp pentru citit, pentru că imediat ce începi să citești și te scufunzi în lumea Victoriei nu prea mai este cale …

Concurs încheiat: Campionatul Național de Joacă pentru Părinți și un mini-concurs

Pe 16 octombrie am fost invitată la Campionatul Național de Joacă pentru Părinți cu Mirela Retegan. A căzut într-o duminică, numai bine a putut să stea tati cu Emi și eu să pot participa. Și mă bucur nespus că am putut face asta.   Cine nu a auzit de Gașca Zurli dintre cei care au copii? "Am o căsuță mică, așa și-așa ...."-ne executam amândoi lângă mândră și dansam de mamă focului și rădeam ca nebunii. "Cântec pentru Maya"-acel Maya e ceva generic, deși dedicat fiicei Mirelei Retegan, poate fi înlocuit cu absolut orice nume, mai ales cel al puiului tău, și îți dai seama că, de multe ori, ei nu vor bunuri materiale ci să fim alături de ei cât mai mult.


Campionatul de Joacă pentru Părinți ar trebui organizat în fiecare lună :) Pentru că merită. Pentru că aș vrea cât mai mulți părinți să se joace, să uite de încrâncenările zilnice și să redevină pentru vreo 2-3 ore niște copii veseli, puși pe joacă și învățați să se distreze.   E vorba despre timp de calitate cu copil…