joi, 25 aprilie 2013

Campanie personală de zâmbit

Zilele de stat în casă, în pat, fac rău ”pisicului meu”: plictiseală, gânduri nu prea frumoase, panică și multe altele. Dar nu am avut ce face, a trebuit să urmez indicațiile doctoriței.

Totuși, astăzi simțindu-mă mai bine, fiind foarte frumos afară (soare și o adiere de vânt), vreau să ies din nou, chiar dacă numai pentru a sta pe o bancă, la 5 minute distantă de bloc, și de a mă bucura de soare.

Nu le prea am eu cu gândirea pozitivă (doar am mai zis-o), dar tot am o ultimă speranță că totul va ieși mai bine decât îmi imaginez eu (speranța ținând mai mult de bebe). Și pentru că multe se pot (auto)educa, precum răbdarea, controlul de sine, toleranța etc., mi-am zis că mă pot autoeduca și în ceea ce privește pozitivismul.

Sunt om și eu, la urma urmei, și îmi place să zâmbesc, să râd cu gura până la urechi, să mă simt bine. Astfel, am început de azi o campanie personală: numai lucruri de bine, care să-mi aducă multe zâmbete. În continuare, câteva dintre ele:


Desigur că m-au făcut să zâmbesc .... vreau și eu să mă văd așa într-o oglindă, vitrină :))



1, 2, 3 ... and ... 3.5 ... (milk-ohalic)

And because I love Betty Boop, here is one with her:



Astea m-au făcut pe mine să zambesc și să mă simt ceva mai bine (desigur, a durat mai mult, din video în video, cred că am stat vreo jumătate de oră vizionând și altele, dar nu m-am putut abține).

De acuma, afară! La soare!

3 comentarii:

  1. Da, sunt amuzante reclamele, numai că ştiam că n-ai voie să te foloseşti de copii ca să promovezi produse şi servicii care nu sunt strict pentru copii. S-o fi schimbat legea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine mai stă să verifice legea? Lor le-a ieșit, astfel că restul nici nu se mai chinuie să afle.

      Ștergere

Mestesugul - arta si meserie - serie de interviuri: Push Design (3)

Push Design este un duo dinamic, creativ până la cer și înapoi, și mai sunt și soț și soție. Mi se pare minunat ceea ce fac ei, plus multel...

Popular