vineri, 19 aprilie 2013

Zile pline de soare

Cred că ultimile zile au fost cele mai plăcute din toată sarcina (deși mai avem vreo 4-5 săptămâni, sper ca situația și starea mea să rămână la fel).

Zilele acestea nu am făcut mai nimica (nimica important pentru alții). Noi ne-am ”bălăcit” în soare pe o băncuță în parcul de lângă noi. Datorită mișcării, aerului mai tare, uneori cu adieri de flori de zarzăre și cireșe (de la pomii fructuferi din părculeț) și a soarelui, ajungem acasă numai bune de trimis la nani.

Astfel că zilele acestea am adormit foarte devreme, ne-am trezit nepermis de târziu, am ieșit afară în parc, am stat la soare, am ascultat muzică și am citit. Mai noi, se pare că bubulina mea (de unde și până unde vin eu cu astfel de nume de alint?!) are preferințe muzicale: ieri a fost muzica franțuză (ce minune! materia asta m-a chinuit în școală 10 ani, dar de plăcut îmi plac și mie melodiile), astăzi ne-am oprit la ceva simfonic (nici măcar nu știu ce, se auzea în surdină și se pare că i-a plăcut), altădată a fost vorba de puțin rock.

Ca să n-o mai lungesc mult, azi vom face exact la fel: banca în parc, soare, o carte bună, poate și o înghețată acolo de poftă, muzica la căști .... și, cum e vorba despre un parc, mulți, mulți prichindei.

Vă urez o zi de vineri cît mai frumoasă! Vă las cu melodia care îmi cântă acum în minte:


9 comentarii:

  1. Multumesc de urare ! Sa aveti o zi minunata !

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ştiam că vei avea o fetiţă. Felicitări!
    Bubulina este numele de alint dat de Anthony Quinn partenerei sale, în Zorba grecul, parcă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Da, așa se pare: vom avea o fetiță (doar dacă nu se răzgândește în ultimul moment :D). Mulțumesc și pentru informație: Anthony Quinn mi-a plăcut și încă îmi place foarte mult (ca om, ca actor, ca tot). O zi super îți doresc!

      Ștergere
  3. Te-am vazut comentand pe la altii, dar nu am avut timp sa intru la tine. Nu stiam ca astepti o bebelusa. Iti doresc sa ai o nastere usoara si un copil sanatos, care sa te faca fericita!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mulțumesc frumos pentru urare! Abia aștept să se nască, pentru că nu mai am răbdare. Vom mai vedea cât timp voi avea de scris ceva, orice cu o mică ”urlătoare” lângă mine. ... De citit pe la alții tot găsesc eu niște minuțele :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Cât de jucăuşă e cea mică! Cu siguranţă va ajunge o artistă!
    Sarcină uşoară în continuare şi să vă ţineţi minunea în braţe cât de curând. ^_^

    RăspundețiȘtergere

Mestesugul - arta si meserie - serie de interviuri: Push Design (3)

Push Design este un duo dinamic, creativ până la cer și înapoi, și mai sunt și soț și soție. Mi se pare minunat ceea ce fac ei, plus multel...

Popular