vineri, 5 aprilie 2013

Concursurile Facebook și giveaway-urile de pe bloguri

Da, particip și eu la astfel de concursuri sau giveaway-uri. Și mai și: în curând vreau să organizez și eu unul pe acest blog și pagina de Facebook aferentă.

Numai că nu sunt ahtiată după ele. Nu mi-am făcut un cont Facebook numai pentru așa ceva, nu dau follow doar pentru un concurs și nici nu plâng de amăreală că nu am câstigat. Cu toate acestea, există persoane care fac exact asta.

De curand am vrut să dau un ”unfriend/unfollow” unei astfel de persoane care îmi bombarda timeline-ul cu distribuirile ei la sute de concursuri ... pe zi. Stau și mă întreb: acea persoană chiar nu mai are nimic altceva de făcut decât să stea pe Facebook și la fiecare câteva minute să mai dea un Share?!

Nu zic că eu nu am dat, dar chiar mă apucasem să număr de câte ori a dat ea (persoana) share/distribuire într-o singură zi: nici mai mult, nici mai puțin de 37 de ori. Mi se pare enorm, ori se poate să nu fiu eu normală (mi-am pus și întrebarea asta).

Se poate să îți dorești atât de mult să câștigi ceva, orice încât ajungi să enervezi lumea din jurul tău?! Bun, e și vina mea .... I-am dat Accept. Am învățat ceva din asta. Data viitoare voi ști mai bine.




Îmi place un concurs, un giveaway bun, dar nu chiar oricare.

2 comentarii:

  1. Hmm, eu nu prea obişnuiesc să dau share la concursuri pe facebook, în schimb mi-am făcut un cont de twitter special pentru aşa ceva. :))

    Persoanele care mi-au dat follow acolo au şi ele îndeletniciri asemănătoare, deci nu cred că activitatea mea încurcă pe cineva. Pe facebook nu dau share tocmai pentru că ştiu că majoritatea prietenilor mei nu sunt interesaţi de lectură şi de aceea nu vreau să-i încarc cu postări inutile. Mă rog, când au în listă sute sau mii de prieteni, nu cred că mai observă ei share-urile mele. ;)

    S-ar putea să existe pe FB veo opţiune pentru a opri urmărirea activităţii unei persoane fără a o scoate din listă. Ar merita căutat.

    Cât despre concursuri, sunt într-adevăr unii organizatori care încearcă prea din greu să el exploateze, te pun să dai follow şi share în unşpe mii de locuri. Cu timpul, m-am învăţat să le selectez. ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ai venit, Ralu!

      Mulțumesc pentru părere. Țin să fiu de acord cu tine într-un punct: contul special (pe orice rețea de socializare) creat pentru astfel de activități - numai să anunți lumea că despre asta este vorba. Am mai participat și eu la unele concursuri și/sau Giveaway, doar dacă mi se păreau interesante, nu chiar la fiecare concurs nou ce apărea.

      Până la urmă am putut rezolva mica mea ”problemă”. Și ai dreptate, înveți să le selectezi.

      Ștergere

Mestesugul - arta si meserie - serie de interviuri: Push Design (3)

Push Design este un duo dinamic, creativ până la cer și înapoi, și mai sunt și soț și soție. Mi se pare minunat ceea ce fac ei, plus multel...

Popular