duminică, 14 aprilie 2013

Cred că mi-a scăzut IQ-ul după 3.54 minute

Doamne! Și când credeam și eu că s-a terminat cu Gangnam Style, Flashmob-urile ciudate și nu prea bine regizate/ filmate, apoi miile de Harlem Shake-uri ... uite că mai apare unul: Gentleman - din partea aceluiași domn cu Gangnam și ”horse riding dance.”

Cred că am tâmpit pe loc! Primul minut doar pentru a vedea ce se întâmplă, pentru ce atâta tevatura .... Următoarele doar ca o pedeapsă pentru stupizenia mea.

Cică se numește ”the arrogant dance”; apar cam aceleași personaje ca și în ultimul mare ”hit” al lui PSY, plus domnișoarele bine făcute și sumar îmbrăcate care îl acompaniază.

Pentru o țară nu foarte permisivă la multe lucruri ce țin de comportamentul social și familial, genul acesta de videoclipuri pare foarte răspândit.

Without further ado, ”clătiți-vă” ochii .... poate și creierele!




PS.: Acum mor de rușine - 2 vizualizări sunt ale mele (nu din vina mea, jur! .... prima dată am închis fereastra .... trebuia totuși să vă arăt și vouă, nu?)

9 comentarii:

  1. Exact când credeam că ceva mai tâmpit decât gangnam style nu poate să facă tipul ăsta... :|

    RăspundețiȘtergere
  2. Somnul ratiunii naste monstri.Ce caraghios poate fi.:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și când te gândești că mulți sunt fascinați de acest personaj. Poate că este ceva nou în România, dar nu tot ce e nou e și bun!

      Ștergere
  3. Înţeleg de ce îţi place atât de mult...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar da?! Că eu nu mă înțeleg ... se presupune că ar trebui să îmi placă: nou, diferit, altă cultură ș.a.m.d. .... dar unele chestii chiar nu le înțeleg ....Oi fi eu mai tare de cap ....și nu intră orice ....bine ar fi!

      Ștergere
  4. Mi s-a parut chiar ofensator caci am vrut sa vad ce poate omul ;)), sper din toata inima meaaaaaaa sa nu prinda asa mult la public porcaria asta. In astfel de momente - cand ascult porcarii greu de inteles - pentru cateva secunde mi-as dori sa ascult o manea de aia de inima albastra cu versuri frumoase, fara cuvinte stalcite( am una in calc de la un fost iubit cu adi minune - trandafirul de la tine)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne! Pe internet este deja isterie cică .... Cum se poate așa ceva?! Astea se presupun a fi valorile promovate? Sper că nu ... Și ca să nu zic că nu știu melodia, am dat un Youtube să văd despre ce e vorba --- minune! e veche și culmea culmilor (!!!!!) o știu și eu că o ascultasem o dată acum mulți ani. Interesant, dar chiar pare mai frumoasă decât multe din melodiile din prezent (din orice gen).

      Ștergere
    2. O ascult cand sufar :) cica si el fostul suferea dupa mine cand mi-a trimis-o, amintirea e frumoasa, pacat ca adevarul e departe. Sa vezi cati marlani or sa traga scaunul la diverse domnisoare sau alte faze degradante ca in videoclip, ca doar de televizorul educa :(.

      Ștergere

Mestesugul - arta si meserie - serie de interviuri: Push Design (3)

Push Design este un duo dinamic, creativ până la cer și înapoi, și mai sunt și soț și soție. Mi se pare minunat ceea ce fac ei, plus multel...

Popular